Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Γ. Βελίκοβα: Όλα όσα αποκαλύπτει για το “Dancing” και τις αρνητικές κριτικές!

Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στο “Dancing with the stars” και η πλέον ειδική για να μας μιλήσει… για χορό! Ο λόγος για την Γκαλένα Βελίκοβα, η οποία έχοντας αναδειχθεί Πρωταθλήτρια χορού στην Ελλάδα για πέντε συνεχή έτη και πραγματοποιώντας μια αξιόλογη πορεία ως κριτής χορού, μπορεί να καταλάβει από τα πρώτα δευτερόλεπτα πότε ένα ζευγάρι ξέρει να χορεύει και έχει δουλέψει τη χορογραφία του.
 
Μπορεί από κάποιους να χαρακτηρίζεται ως “αυστηρή” στην κριτική επιτροπή του “Dancing”, η ίδια όμως μοιάζει να διασκεδάζει στο παιχνίδι που προωθεί την αγάπη του κόσμου για το χορό.
 
Πώς αντιμετωπίζεις τις κριτικές που γίνονται για το “Dancing”;
 
Εγώ δεν έχω ακούσει κάποια κριτική (γέλια)... Να σου πω την αλήθεια, ακούω από πολλούς “γιατί δεν είστε πιο αυστηροί” και όταν κάνουν λάθη να τους τα λέμε. Εδώ τα πράγματα με τις βαθμολογίες είναι και πιο ελαστικά. Στην Αμερική ξεκινούν τη βαθμολογία από το 2 και το 3, άρα τα πεντάρια που έμπαιναν στο ξεκίνημα δεν ήταν μικροί βαθμοί.
 
Θεωρείς πώς έχεις αδικήσει κάποιον από τους διαγωνιζόμενους;
 
Επειδή ως διεθνής κριτής έχω συνηθίσει να βλέπω 25 ζευγάρια να χορεύουν ταυτόχρονα και να πρέπει σε 1,5 λεπτό χορού να τους κρίνω, στο “Dancing” η ώρα που έχω στη διάθεσή μου για να κρίνω ένα ζευγάρι και να καταλάβω πόσο έχει δουλέψει και πόσο καλά χορεύει είναι αρκετή.

tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...