Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Για τις τραγικές στιγμές μετά την αποβολή της μίλησε η Μπιγιονσέ


Δυο χρόνια πριν την γέννηση της κόρης της, η Μπιγονσέ είχε μείνει ξανά έγκυος. Αλλά τα πράγματα δεν είχαν ευτυχή κατάληξη. Μια μαύρη περίοδος στην ζωή της για την οποία η Μπιγονσέ μιλάει για πρώτη φορά στα πλαίσια του ντοκιμαντέρ Life is but a dream.

«Πριν από δύο χρόνια περίπου ήμουν έμεινα έγκυος για πρώτη φορά. Άκουσα τους χτύπους της καρδιάς του μωρού μου και ήταν η πιο όμορφη μουσική που είχα ακούσει στη ζωή μου. Διάλεξα ονόματα, φαντάστηκα πώς θα μοιάζει το παιδί μου, άρχισα να αισθάνομαι σαν μαμά. Μέχρι που επέστρεψα στη Νέα Υόρκη για να πάρω τα αποτελέσματα των εξετάσεών μου και η καρδιά του είχα σταματήσει πια να χτυπά. Μία εβδομάδα πριν, όλα ήταν υπέροχα, όμως τώρα όλα είχαν τελείωσει. (...) Μπήκα στο στούντιο και έγραψα το πιο λυπημένο τραγούδι που έχω γράψει ποτέ. Και ήταν αυτό το πρώτο τραγούδι που ηχογράφησα για το νέο μου άλμπουμ. Ήταν ένα είδος ψυχοθεραπείας για μένα, γιατί ήταν το πιο θλιβερό πράγμα που έχω ποτέ περάσει».

Αυτό αποκάλυψε η Μπιγονσέ στα πλαίσια ενός νέου ντοκιμαντέρ. Προσθέτοντας πως «Το να είσαι έγκυος μοιάζει πολύ με το να ερωτεύεσαι. Είσαι γεμάτη από χαρά. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις τα συναισθήματα που νιώθει μια γυναίκα όταν ένα μωρό μεγαλώνει μέσα της. Φυσικά θέλεις να το φωνάξεις και να το μάθει όλος ο κόσμος»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...