Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Θύματα ληστείας έπεσαν και οι δυο πρωταγωνίστριες του Νησιού

Την ίδια περιπέτεια, με διαφορά οχτώ ημερών, είχαν την ατυχία να ζήσουν οι Ευγενία Δημητροπούλου και Γιουλίκα Σκαφίδα, γνωστές ως οι αδελφές Πετράκτη από την σειρά «Το Νησί».

«Όταν μετά από 10 ώρες δουλειάς βρίσκεις το αυτοκίνητο σου παραβιασμένο, σε πιάνει μια απελπισία». Αυτό τουίταρε η Ευγενιά Δημητροπούου που βρήκε το αυτοκίνητο της παραβιασμένο (και από μέσα να λείπουν η άδεια και το δίπλωμα οδήγησης) στο κέντρο της Αθήνας όπου το είχε παρκαρισμένο, αφού εμφανίζεται στην παράσταση "Κόκκινα Φανάρια" στη σκηνή του Ρεξ.

Λίγες μέρες αργότερα η έτερη αδελφή Πετράκη, Γιουλίκα Σκαφίδα, επέστρεψε στην Ερμού όπου είχε παρκαρισμένη την μοτοσικλέτα της και βρήκε παραβιασμένη την μπαγκαζιέρα της. Όπως έγραψε και στο σχετικό tweet «Μέρα μεσημέρι στην Ερμού μου σπάνε τη μπαγκαζιέρα και μου κλέβουν το κράνος. Που έπρεπε να παρκάρω δηλαδή για να είμαι ασφαλής;».

Κάτι που καθιστά σαφές ότι μάλλον η Ευγενία Δημητροπούλου είχε δίκαιο όταν, αμέσως μετά την κλοπή της Σκιαφιδά, έγραψε «Έβαλαν στο μάτι τα οχήματα των αφων Πετράκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...