Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Γιατί έφαγε χαστούκι ο Γιώργος Τσαλίκης;

Ένα δυνατό χαστούκι έφαγε ο Γιώργος Τσαλίκης από την ντάμα του στο Dancing, Έμιλυ Ματθαιακάκη. Ο λόγος φυσικά είναι οι ανάγκες των γυρισμάτων για το νέο video clip “Άστο – Δεν σου κάνω τον Άγιο”.

 Πρόκειται για διασκευή τραγουδιού του Αζίζ. Τους στίχους έχει γράψει ο Νίκος Βαξεβανέλης και την ενορχήστρωση –διασκευή έχει κάνει ο Παναγιώτης Μπρακούλιας. Καθώς επίσης και μέρος του τραγουδιού « Δεν σου κάνω τον Άγιο» της μεγάλης επιτυχίας των Χρυσοβέργη –Γιατρά που διασκεύασαν μαζί με τον DJ Νίκο Σουλιώτη και τον Κωνσταντίνο Παντζή και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.

 Τα γυρίσματα ξεκίνησαν νωρίς το μεσημέρι στο club seven στον Πειραιά και διήρκησαν μέχρι τις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης. Η Έμιλυ Ματθαιακάκη, ντάμα του Γιώργου στο DWTS 3 πρωταγωνίστησε στο διπλό vc του τραγουδιστή και το αποτέλεσμα θα είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικό..!

 Η 'Εμιλυ ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του σκηνοθέτη Μάνου Τζιράκη, έπαιξε, χόρεψε, όπως δεν την έχετε ξαναδεί… μόνο για τον Γιώργο!

 Στο Vc συμμετείχαν πολλοί επίσης χορευτές που δημιούργησαν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα. Και βεβαίως στο backstage υπήρξε ατέλειωτο γέλιο και με τον Γιώργο να τους πειράζει όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...