Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Κατερίνα Καραβάτου: Ονειρεύεται την τηλεοπτική επιστροφή της


Στην εκπομπή “Gia Banaki” που παρουσιάζει ο Τάσος Θεοδώρου στο Mega Κύπρου μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου, το πρωί της Τρίτης 31 Ιουλίου.

Η παρουσιάστρια, κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κρήτη μαζί με τον σύζυγό και την κόρη της, Αέλια, μίλησε για την καθημερινότητά της, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά τη γέννηση του παιδιού: “Δεν έχει μείνει τίποτα ίδιο. Μιλάμε για ολική επαναφορά, δεν υπάρχει τίποτα ίδιο ακριβώς. Είμαι σε άλλη φάση, κάτι πολύ διαφορετικό. […] Οτιδήποτε εγώ θα ήθελα να κάνω έχει πάει πίσω και αυτό που με ενδιαφέρει είναι το παιδί. Το παιδί είναι αυτό που προσδιορίζει την καθημερινότητά μας, τα όνειρα μας. Και αυτό είναι το φυσιολογικό και για αυτό κάναμε οικογένεια, για να γίνουμε μια μεγαλύτερη ομάδα”.

Όσο για τον παράγοντα “οικονομική κρίση”, η Κατερίνα Καραβάτου σχολίασε: “Δεν νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος, που δεν τον έχει επηρεάσει η κρίση. Βέβαια, δεν ζούσα με καμία υπερχλιδή ποτέ. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, ούτε είχα κάποιο lifestyle που έχει αλλάξει τραγικά. Φυσικά, είμαστε μαζεμένοι, θέλουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί, περισσότερο επειδή αυτό που έρχεται δεν το γνωρίζουμε… Ειδικά όταν έχεις ένα μωρό, που θες στο μέλλον να είναι γερό και δυνατό και να έχει μια καλή εκπαίδευση. Ήμασταν και πριν συντηρητικοί και τώρα είμαστε ακόμη περισσότερο”.
Θέλει, όμως, η ίδια να επιστρέψει στην παρουσίαση μιας καθημερινής εκπομπής; “Με όλη αυτήν τη μεγάλη αλλαγή που μου συνέβη, δεν μπορώ να σου πω πως ξυπνούσα και έλεγα πως θέλω να πάω για δουλειά. Όμως αναπολώ ωραίες στιγμές από την εκπομπή, γιατί ήμασταν και μια ωραία παρέα. Επίσης, χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να αναπολώ ωραία πράγματα, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Πάντως, θα επιστρέψω και στη δουλειά…” απάντησε, ενώ για τον κόσμο των media συμπλήρωσε: “Η τηλεόραση είναι μια κανονική δουλειά. Έχει, βέβαια, ως διαφορά τον παράγοντα της έκθεσης στον κόσμο. Αλλά έχει δουλειά πριν, μετά και κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Δεν είναι μόνο φρου φρου και αρώματα. Δεν είναι εύκολο, δεν είναι και το πιο δύσκολο βέβαια”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...