Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ελένη Μενεγάκη: Ποιοι έρχονται και ποιοι φεύγουν από την εκπομπή της


Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει τις διακοπές της, έχοντας, φυσικά, ξεμπερδέψει από νωρίς με τις εκκρεμότητες για την εκπομπή της, η οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στην “Espresso” , θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου και μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί μόνο δύο χαλαρές συσκέψεις, αμέσως μετά το τέλος της "Ελένης".

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η παρουσιάστρια μαζί με τα στελέχη του Alpha και της εταιρίας παραγωγής αποφάσισαν αλλαγές στα πρόσωπα που θα είναι μαζί της στο πλατό. Έτσι, στο ραντεβού που έχουν δώσει οι συντελεστές για τις 20 Αυγούστου, οπότε και ξαναπιάνουν δουλειά, κάποιοι θα απουσιάζουν.

Έρχονται - Φεύγουν

Όπως γράφει το άρθρο, στην παρέα της Ελένης επιστρέφει η Κατερίνα Ζαρίφη, αν και εκκρεμούν οι τελικές υπογραφές, που όμως αναμένεται να πέσουν στα τέλη του Αυγούστου. Στο πλευρό της παρουσιάστριας παραμένουν οι στενοί συνεργάτες της, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και Γρηγόρης Γκουντάρας, ενώ αποχωρούν ο Πέτρος Δεμρετζής και η Σοφία Χουντάση, αφού μετά από συζητήσεις με τους υπευθύνους της εκπομπής αποφασίστηκε η διακοπή της συνεργασίας τους. Μια ακόμα συζήτηση πρόκειται να γίνει με τον Αλέξανδρο Μωρέλλα, η οποία είναι προγραμματισμένη για μετά τις 20 Αυγούστου, οπότε και οι δύο πλευρές θα γνωρίζουν τι πρόκειται να κάνουν.

Τέλος,εκείνες τις μέρες θα τελειώσει και η αναζήτηση ενός ακόμα προσώπου που καθίσει στο πάνελ της «Ελένης». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...