Τρίτη 27 Απριλίου 2010


“Show me love” W Poolside Dreams

Κάθε Πέμπτη the most famous parties “Show me love” by dj Jonny Gerontakis με House, Rnb, Dance beats. Ένα εντυπωσιακό Party στον ανακαινισμένο χώρο του πρώην Cataralla με πλήθος κόσμου και πολλούς επώνυμους καλεσμένους .

Το W είναι η νέα πρόταση στη νυχτερινή ζωή της παραλιακής, που καταφέρνει να μας διασκεδάζει με πολλές και διαφορετικές μουσικές επιλογές σε ένα υπέροχο κατάλευκο σκηνικό..

Το δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα! Η King Size πισίνα που δεσπόζει στο κέντρο, η σύγχρονη διακόσμηση με κατάλευκους χρωματισμούς, το καλαίσθητο decor, η εκπληκτική θέα στη θάλασσα και οι ρυθμοί της μουσικής να σε απογειώνουν κάθε βράδυ υπόσχεται αξέχαστες βραδιές σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό.

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο mainstream sounds by residents dj’s και κάθε Κυριακή, “Sunday afternoon parties” by the pool with Dj’s Viton & Cj Jeff.

W… Για αληθινά πραγματική διασκέδαση στον ωραιότερο χώρο της παραλιακής με private area και restaurant για όσους θέλουν να απολαύσουν ένα κρύο πιάτο ή finger food.

Διαδόχου Παύλου, Παραλία Γλυφάδας
όπισθεν στάσης τραμ παραλία Γλυφάδας), ex Cataralla

Τηλ. κρατήσεων: 210-894404

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...