Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Ο μεγιστάνας των PC και η χορεύτρια!

Του πρόσφερε στιγμές ηδονής και ξενοιασιάς και για να της το ανταποδώσει, της χάρισε το όνομά του και τον τίτλο της λαίδης! Ο λόγος για τον 69χρονο μεγιστάνα των υπολογιστών σερ Κλάιβ Σινκλέρ ο οποίος παντρεύτηκε την 33χρονη εξωτική χορεύτρια Αντζι Μπάουνες.

Οταν έγινε αρχικά γνωστή η σχέση τους, πολύ έσπευσαν να προβλέψουν ότι θα διαρκούσε λίγο και ότι ήταν ένα καπρίτσιο του εκατομμυριούχου Βρετανού. Το ζευγάρι, που είχε σχέσεις με... διακοπές πάνω από μία δεκαετία, αρραβωνιάστηκε πριν από έναν χρόνο και τώρα αποφάσισε να σφραγίσει τη συμβίωσή του με πολιτικό γάμο που έγινε στο Λας Βέγκας στις 16 Απριλίου. Μάρτυρας λέγεται ότι ήταν ένας περαστικός!

Ο εφευρέτης και η 33χρονη σύζυγός του, πρώην Μις Αγγλία, ταξίδεψαν στις ΗΠΑ δύο μέρες πριν από τον γάμο και διέμειναν στο πολυτελές ξενοδοχείο «Bellagio». Ωστόσο ο γαμπρός είχε αγοράσει τις πλατινένιες βέρες από τον οίκο Asprey, στο Λονδίνο. «Είμαστε στον έβδομο ουρανό! Είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι», δήλωσε η νυν κυρία Σινκλέρ.

Οσο για τον 69χρονο γαμπρό, αυτός αποκάλυψε ότι της έκανε την πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια της πτήσης προς ΗΠΑ. Οταν ερωτήθηκε για το ποια είναι τα στοιχεία που τον γοήτευσαν στη γυναίκα του, απάντησε χωρίς περιστροφές: «Είναι πρώην Μις Αγγλία... έτσι δεν είναι;» Αυτό δείχνει ότι είναι πλήρως συνειδητοποιημένος για την απόφασή του, που όπως λέει είναι έκπληξη και για τον ίδιο του τον εαυτό, αφού δεν περίμενε ότι θα παντρευόταν σε αυτή την ηλικία. Οσο για τη διαφορά των τριάντα έξι ετών που τον χωρίζουν από τη σύζυγό του, αρκέστηκε να πει ότι «η σχέση τους λειτουργεί εξαιρετικά καλά».

Πάντως, δεν είναι λίγοι αυτοί που στο Λονδίνο έχουν αρχίσει να υπομειδιούν για το γεγονός ότι μια πρώην στριπτιζέζ είναι πια τυπικά λαίδη! Η Μις Μπάουνες δούλευε ως στριπτιζέζ στο κλαμπ «Stringfellows», στο κεντρικό Λονδίνο, όπου τη γνώρισε ο εφευρέτης του υπολογιστή τσέπης το 1996.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...