Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Οn air έκπληξη στον Παπαδάκη

Είκοσι χρόνια πρωινό ξύπνημα για τον Γιώργο Παπαδάκη. Με ιδιαίτερη συγκίνηση ο δημοφιλής παρουσιαστής της μακροβιότερης πρωινής τηλεοπτικής ζώνης στην Ευρώπη γιόρτασε on air τα είκοσι χρόνια του στον AΝΤ1. Ο πρόεδρος του καναλιού Μίνως Κυριακού έσπασε για πρώτη φορά τα καθιερωμένα και αντί της εθιμοτυπικής ανθοδέσμης έδωσε τις ευχές του τηλεφωνικά στον παρουσιαστή. Κατά τη συνομιλία τους, μάλιστα, του θύμισε ότι εκκρεμεί ένα ταξίδι στην Κούβα! Πρόκειται για ένα ταξίδι-δώρο από τον πρόεδρο του ομίλου και τον αντιπρόεδρο Θοδωρή Κυριακού για τα πρώτα δέκα χρόνια του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, το οποίο δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα λόγω έλλειψης χρόνου.

Οπως ήταν φυσικό, λόγω εορτασμού, ένα μίνι πάρτι-έκπληξη στήθηκε χθες το πρωί στο στούντιο Κάππα από τους συνεργάτες του δημοσιογράφου προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί την 3.846η (!) εκπομπή του!

Ο Θέμος Αναστασιάδης, η Τατιάνα Στεφανίδου, ο Χρήστος Φερεντίνος, το πρωινό δίδυμο του καναλιού Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος, ο Γιώργος Λεβέντης, ο Στρατής Λιαρέλλης, η Κατερίνα Γκαγκάκη, αλλά και παλιοί συνεργάτες της εκπομπής ξύπνησαν από νωρίς για να γιορτάσουν τα είκοσι χρόνια του παρουσιαστή στον ΑΝΤ1 με μια επίσκεψη-έκπληξη στο πλατό της εκπομπής του!

Η επόμενη έκπληξη ήρθε από τη σύζυγο του Γιώργου Παπαδάκη, Τίνα Παπαδέλη, η οποία μίλησε γι' αυτόν δημόσια για πρώτη φορά. Ο παρουσιαστής έκπληκτος ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τη γυναίκα του: «Θυσίασε την καριέρα της για να μπορέσω να κάνω εγώ το όνειρό μου πραγματικότητα» είπε.

Εκτός από θερμές ευχές, οι συνεργάτες του Γιώργου Παπαδάκη του πρόσφεραν μια τούρτα με το μήνυμα «20 χρόνια μαζί». Στο «μενού» ήταν και πολλά πειράγματα, αλλά και πρωτότυπα δώρα: ένα επίχρυσο μικρόφωνο κι ένα λεύκωμα με χαρακτηριστικές φωτογραφίες από την πορεία του στον ΑΝΤ1. Οσο για το καμαρίνι του, μεταμορφώθηκε σε μίνι κήπο με δεκάδες ανθοδέσμες, ενώ πολλά ήταν και τα ποτά που έστειλαν φίλοι του παρουσιαστή.

Ολοι ήταν στο big party, εκτός από έναν: τον διευθυντή Ψυχαγωγικού Προγράμματος του AΝΤ1 Γιάννη Λάτσιο. Μολονότι είχε ενημερωθεί να παρευρίσκεται στο πλατό, λόγοι υγείας δεν του επέτρεψαν να παραστεί.
ΕΒΕΛΙΝΑ ΝΥΚΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...