Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Η Χρίστινα έπιασε τσάπα!

Πήρε την τσάπα κι άρχισε τη δεντροφύτευση! Η «Super Star» Χριστίνα Λαμπίρη πρωτοστάτησε στη δεύτερη εθελοντική αναδάσωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Ντράφι. Μαζί με τον σύζυγό της, κοινοτάρχη Πικερμίου Θανάση Αδαμόπουλο αλλά και εκατοντάδες πολίτες βρέθηκε από νωρίς το πρωί στην περιοχή, η οποία το καλοκαίρι του 2007 έγινε έρμαιο του πύρινου εφιάλτη που έζωσε την Αττική.

Η «Espresso» βρέθηκε εκεί και κατέγραψε την παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της δεντροφύτευσης. Σχεδόν άβαφη, ντυμένη casual, με τζιν και πλατύ χαμόγελο, η δημοφιλής παρουσιάστρια του καναλιού της Νέας Κηφισιάς έχοντας ως σύνθημα «δουλεύουμε για μια ανθρώπινη πόλη» συμμετείχε δυναμικά στην αναδάσωση. Δίπλα της ήταν ο Θανάσης Αδαμόπουλος αλλά και πολλά νέα παιδιά που θέλησαν να βοηθήσουν.

Πρόκειται για πρωτοβουλία που πήρε ο σύζυγος της Χριστίνας Λαμπίρη για τις καμένες εκτάσεις στο Ντράφι. Ανθρωποι όλων των ηλικιών, ανάμεσα στους οποίους μαθητές, γονείς, σύλλογοι, δημότες του Πικερμίου και εργαζόμενοι των εταιρειών-χορηγών, συμμετείχαν ενεργά φυτεύοντας σε τέσσερις διαφορετικούς τομείς. Πρωί-πρωί, με κέφι και πολλά χαμόγελα, ξεκίνησαν τη δεντροφύτευση, όπως εξάλλου και στην πρώτη αναδάσωση, που έλαβε χώρα στις 29 Νοεμβρίου του περασμένου έτους.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι πήραν μέρος και σε αυτή τη δράση ως ενεργοί πολίτες. Κοινός μας στόχος είναι να πρασινίσει μια περιοχή που έχει καεί και να αποτραπούν τα σχέδια επίδοξων εμπρηστών» τόνισε, μεταξύ των άλλων, ο κοινοτάρχης Πικερμίου Θανάσης Αδαμόπουλος.

Το αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας ικανοποίησε απολύτως τους συντελεστές. Συνολικά φυτεύτηκαν περίπου 17.000 δέντρα και καλύφθηκαν περίπου 180 στρέμματα γης, τα οποία θα συντηρηθούν και το καλοκαίρι.

Οσο για την Χριστίνα Λαμπίρη, το σίγουρο είναι πως θα πιάσει ξανά την τσάπα την επόμενη φορά που θα γίνει δεντροφύτευση. Αλλωστε ανάλογες εκδηλώσεις αποτελούν πλέον μέρος των συζυγικών της υποχρεώσεων. Αφού λοιπόν μπήκε στο... χωράφι, θα κάψει το Χριστινάκι!
ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...