Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Οι άπιστοι σύζυγοι της showbiz

Τι κι αν είναι παντρεμένοι με καταξιωμένες γυναίκες ή πανέμορφες σταρ μεγάλου βεληνεκούς... Τι κι αν έχουν παιδιά... Εχουν την απιστία στο αίμα τους και όταν το ραντάρ τους εντοπίσει μια όμορφη και ενδιαφέρουσα γυναίκα, δεν αντέχουν στον πειρασμό και υποκύπτουν στη μοιχεία παίρνοντας όλα τα ρίσκα. Διάσημοι άνδρες, κυρίως από τον χώρο της showbiz, του αθλητισμού αλλά και της πολιτικής, δημιουργούν εξωσυζυγικές σχέσεις, τις οποίες προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ενα όνειρο απατηλό όμως, γιατί τις περισσότερες φορές οι εξωσυζυγικές σχέσεις τους αποκαλύπτονται και ξεσπούν ροζ σκάνδαλα. Οσο για τις απατημένες συζύγους ή συντρόφους, μετά την πρώτη ψυχρολουσία και την ταπείνωση, άλλες επιλέγουν έναν αξιοπρεπή χωρισμό, άλλες έναν θυελλώδη και «κατινίστικο», που περιλαμβάνει δηλώσεις ένθεν κακείθεν. Υπάρχουν όμως και εκείνες που μαζεύουν τα κομμάτια τους και δεν χωρίζουν είτε για χάρη των παιδιών τους θέλοντας να σώσουν την οικογένεια είτε επειδή λατρεύουν τον σύντροφό τους και τον συγχωρούν.


Τα μάζεψε τα πράγματα
ΤΖΕΣΕ ΤΖΕΪΜΣ. Η Σάντρα Μπούλοκ είναι πρώτη στη λίστα, γιατί η αποκάλυψη των εξωσυζυγικών σχέσεων του άνδρα της είναι η πιο πρόσφατη στη showbiz. Η διάσημη ηθοποιός δεν είναι βεβαίως ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία σταρ που την απάτησε ο άνδρας της. Στο Χόλιγουντ το σπορ της απιστίας το εξασκούν πολλοί και ο Τζέσε Τζέιμς είναι ένας από αυτούς. Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Οσκαρ, η Σάντρα ένιωσε τον κόσμο να φεύγει κάτω από τα πόδια της, όταν στο περιοδικό «In Touch» δημοσιεύτηκε συνέντευξη της Μισέλ ΜακΓκί, της στριπτιζέζ με τα τατουάζ, που αποκάλυπτε ότι είχε σχέση για έντεκα μήνες με τον άνδρα της. Και λίγες ημέρες αργότερα, ήρθαν στο φως και άλλες πολλές απιστίες του Τζέσε.

- Πώς αντέδρασε η Μπούλοκ; Αφενός δεν παρέστη στο Λονδίνο στην πρεμιέρα της ταινίας που της χάρισε το Οσκαρ, αφετέρου έφυγε από το σπίτι. Τώρα, με τους δικηγόρους της ετοιμάζεται για το διαζύγιο, αφού φαίνεται ότι δεν έπιασε η συγγνώμη του πρώην της και η νοσηλεία του σε κέντρο απεξάρτησης από το σεξ.


Φιλικός χωρισμός

ΣΑΜ ΜΕΝΤΕΣ. Επίσημα ο Βρετανός σκηνοθέτης χώρισε από την Κέιτ Γουίνσλετ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που τους κρατούσαν μεγάλα διαστήματα μακριά. Ομως, ανεπίσημα ακούγεται ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους. Πρόκειται για την ηθοποιό Ρεμπέκα Χολ, η οποία είναι πολύ κοντά στον διάσημο σκηνοθέτη.

- Πώς αντέδρασε η Γουίνσλετ; Η πρωταγωνίστρια του «Τιτανικού» σε αντίθεση με άλλες απατημένες συναδέλφους της αποφάσισε να ανακοινώσει μαζί με τον πρώην της τον φιλικό χωρισμό τους.


ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ

«Είναι γνωστό σε όλους ότι ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου να εγκαταλείψω τη γυναίκα μου» επιβεβαίωσε ο Γάλλος πρώην πρόεδρος Ζακ Σιράκ στον Πιερ Πεν, ο οποίος στο βιβλίο του «Ζακ Σιράκ: ο άγνωστος του Μεγάρου των Ηλυσίων» αναφερόταν και στις περιπέτειες του προέδρου με τις γυναίκες. Γιατί, όπως πολλοί άνδρες, δεν θεωρούσε απιστία μια εξωσυζυγική σχέση που είχε μόνο σεξουαλικό σκοπό.

Ομως, αν οι άπιστοι άνδρες πιστεύουν κάτι τέτοιο, οι γυναίκες τους δεν έχουν την ίδια γνώμη. Και η σύζυγος του πρώην προέδρου Μπερναντέτ Σιράκ είχε παραδεχθεί ότι ζήλευε πολύ τον άνδρα της, όταν έβλεπε όμορφες κοπέλες να τον περιστοιχίζουν.
Κάτι χειρότερο έζησε η Ντανιέλ Μιτεράν, η σύζυγος του Γάλλου πρώην προέδρου Φρανσουά Μιτεράν, ο οποίος στη διάρκεια του γάμου τους δημιούργησε εξωσυζυγική σχέση με την Αν Πινζό και μαζί της απόκτησε μία κόρη, τη Μαζαρέν, της οποίας η παρουσία έγινε γνωστή όταν έγινε δεκαοκτώ ετών και ο πατέρας της είχε γίνει πρόεδρος.

Πώς αντέδρασαν οι δύο πρώην πρώτες κυρίες της Γαλλίας; Κράτησαν μια πολύ αξιοπρεπή στάση, δεν έκαναν καμία δήλωση και έσωσαν τον γάμο τους αλλά και το κύρος των συζύγων τους.


Τρεις φορές το ίδιο λάθος

ΣΟΝ ΠΕΝ. Η ηθοποιός Ρόμπιν Ράιτ έκανε μία φορά τα στραβά μάτια στις απιστίες του συζύγου της Σον Πεν. Τα έκανε και δεύτερη, αλλά την τρίτη το ποτήρι ξεχείλισε και αποφάσισε ύστερα από είκοσι χρόνια συμβίωσης και την απόκτηση δύο παιδιών να χωρίσουν τους δρόμοι τους. Ο Πεν, όταν γνώρισε τη Ρόμπιν και καταστάλαξε δίπλα της, άφησε πίσω τις νεανικές τρέλες και για μεγάλο διάστημα υπήρξε πρότυπο συζύγου και οικογενειάρχη. Από το 2007 και μετά όμως άρχισαν να συγκεντρώνονται τα πρώτα σύννεφα στον γάμο τους, όταν ο Σον, που φέτος γίνεται πενήντα ετών, άρχισε να ξενοκοιτάει και να έχει εφήμερες σχέσεις.

- Πώς αντέδρασε η Ράιτ; Αποφάσισε να πάρει διαζύγιο και η απόφασή της αυτή είναι αμετάκλητη. Και το 2007 είχε υποβάλει αίτηση διαζυγίου, αλλά την πήρε πίσω και τον συγχώρεσε. Μετά, έβαλε πάλι σε δρόμο την καριέρα της, αφού για μεγάλο διάστημα είχε μείνει στη σκιά του συζύγου της.


Συγχώρεση και happy end

ΜΑΘΙΟΥ ΜΠΡΟΝΤΕΡΙΚ. Διαφορετική ήταν η αντίδραση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, όταν πληροφορήθηκε ότι ο άνδρας της Μάθιου Μπρόντερικ είχε μια εξωσυζυγική σχέση με μια συνάδελφό τους. Η Σάρα Τζέσικα, αν και στη δημοφιλή σειρά «Sex And The City», όπου πρωταγωνιστούσε, υποδυόταν μια ελεύθερη γυναίκα που δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί της, στη ζωή της επέλεξε άλλο δρόμο.

- Πώς αντέδρασε η Πάρκερ; Οχι μόνο συγχώρησε τον άνδρα της, αλλά τον εμπιστεύθηκε και πάλι και αποφάσισαν από κοινού να αποκτήσουν δίδυμα παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας. Η απόφασή της είχε happy end, αφού δημιούργησαν μια πολυμελή, ευτυχισμένη οικογένεια.


Για την... τιμή της Βικτόρια

ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΜΠΕΚΑΜ. Τρυφερός σύζυγος, στοργικός πατέρας, ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, ο ιδανικός άνδρας θα έλεγε κανείς. Ομως, τον Απρίλιο του 2004 έπεσαν οι μάσκες, όταν η βοηθός του Ρεμπέκα Λους και άλλη μια γυναίκα αποκάλυψαν με πικάντικες λεπτομέρειες στις εφημερίδες τις σχέσεις τους μαζί του. Μερικούς μήνες αργότερα, και κάποιες άλλες νέες γυναίκες μίλησαν και άφησαν υπονοούμενα. Η Βικτόρια τον συγχώρεσε, γιατί είχε άσο στο μανίκι της τα τρία παιδιά τους.

- Πώς αντέδρασε η Βικτόρια; Απείλησε τον Ντέιβιντ με ένα διαζύγιο γνωρίζοντας ότι λατρεύει τα παιδιά του και δεν θέλει να αποχωριστεί την οικογένειά του. Οι κακές γλώσσες λένε όμως ότι ρόλο έπαιξε και ένα πανάκριβο δαχτυλίδι που της δώρισε. Φαίνεται πως στο σπίτι των Μπέκαμ όλα έχουν μια τιμή, ακόμη και η απιστία.  ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...