Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Κ. Γκαγκάκη: «Με στενοχωρεί που με έμπλεξαν στο χωρισμό Μενεγάκη – Λάτσιου»

Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, η Κατερίνα Γκαγκάκη μιλά για τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν όλοι τη φωτογράφιζαν ως το τρίτο πρόσωπο που ευθύνεται για το χωρισμό Μενεγάκη – Λάτσιου.

«Τότε η άμυνά μου ήταν η απόλυτη άρνηση και μείωση του γεγονότος. Τώρα που το σκέφτομαι πιο ψύχραιμα με πονάει», παραδέχεται η διευθύντρια Επικοινωνίας του ΑΝΤ1.

Η Κατερινά Γκαγκάκη μιλά για ανθρώπους που όταν την βλέπουν με τον Γιάννη Λάτσιο σε επαγγελματικές εκδηλώσεις, την κοιτούν ακόμα περίεργα και φυσικά λέει ότι την στενοχωρεί αφάνταστα που για μια μακρά περίοδο πληγώθηκαν από τις φήμες οι δικοί της άνθρωποι και ο αγαπημένος της.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπήρχαν κυρίες, φίλες της μητέρας μου, που της τηλεφωνούσαν και της έλεγαν τι είναι αυτό που περνάς, κρίμα. Θεωρώ αδιανόητο να περάσει ο άνθρωπος που αγαπώ αυτό που πέρασε, όσο κι αν λέει ότι δεν στενοχωρήθηκε», τονίζει.

Μάλιστα για πρώτη φορά λέει ότι όλο αυτό δεν έγινε τυχαία. «Θεωρώ ότι εξυπηρετούσε τρίτους να με ανακατέψουν στον χωρισμό Μενεγάκη – Λάτσιου».

Τέλος αναφέρθηκε και στον καυγά της Τατιάνας Στεφανίδου με τον Γιώργο Θεοφάνους, τονίζοντας ότι βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση με τη μεταξύ τους κόντρα. Πάντως την ευθύνη για το θέμα που τραβάει την έριξε σαφώς στην Τατιάνα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η Τατιάνα είναι αυτή που δε συγχωρεί. Τον Γιώργο επειδή τον ξέρω, όταν κάτσει και σκεφτεί τα πράγματα, συγχωρεί».

Δείτε τι είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη στην εκπομπή «TV Weekend».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...