Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Φωτογραφία ντοκουμέντο με τον Ολάντ ανάμεσα στην Πρώτη κυρία, την ερωμένη και την πρώην του!

Το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει με τη μυστική ερωτική ζωή του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ έχει προκαλέσει σάλο παγκοσμίως ενώ εδώ και λίγες ώρες κάνει τον γύρο του κόσμου μία φωτογραφία ντοκουμέντο με τον ίδιο ανάμεσα στις τρεις γυναίκες της ζωής του: την Πρώτη Κυρία, την ερωμένη και την πρώην του στην ίδια εκδήλωση!


Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του Ολάντ με όλες τις γυναίκες του η οποία έχει τραβηχτεί στην προεδρική καμπάνια του το 2012. Σε αυτή, έχει θερμή χειραψία με την Valerie Trierweiler, με την ερωμένη του, την ηθοποιό Julie Gayet να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα και την πρώην σύντροφό του Segolène Royal να βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα μακριά.


•Το χειρότερο αυτή τη στιγμή που έχει να αντιμετωπίσει ο Ολάντ πέρα από την διεθνή κατακραυγή είναι η κακή ψυχολογική κατάσταση της πρώτης κυρίας η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο με συμπτώματα έντονου στρες αλλά και υπερκόπωσης ενώ κάποιες πληροφορίες θέλουν την κυρία Trierweiler να έχει πάρει και πολλά χάπια, χωρίς όμως να αναφέρεται πουθενά η λέξη «απόπειρα». Πάντως, ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας, Nicolas Sarkozy ερωτώμενος για τις αποκαλύψεις περί Ολάντ, τις χαρακτήρισε «γελοιότητες» αποφεύγοντας να πει οτιδήποτε άλλο.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...