Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Παντελίδης: «Η αγωγή του Μουκίδη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα»

Την επίσημη απάντησή του μέσω του δικηγόρου του Πέτρου Καϊμακάμη δίνει ο Παντελής Παντελίδης μετά την αγωγή που δέχτηκε από τον Γιώργο Μουκίδη ο οποίος και του ζητά 100.000 ευρώ για κλοπή τραγουδιού, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται.


Ο τραγουδιστής όμως έχει άλλη άποψη καθώς μέσω του δικηγόρου του λέει ότι δεν έγινε καμία αντιγραφή σε τραγούδι του μουσικοσυνθέτη. «Το περιεχόμενο της αγωγής του κ. Μουκίδη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα», λέει μέσω του δικηγόρου του ο τραγουδιστής σε καθημερινή εφημερίδα.


«Θα πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα ότι η πνευματική του εργασία, που αφορά στίχο και μουσική, αποτελεί πρωτότυπο τρόπο σκέψης και δημιουργίας του που έχουν τη μεγάλη αποδοχή του κοινού και ιδιαίτερα της νεολαίας, γιατί αντιπροσωπεύει το καινούργιο στο χώρο αυτό. Δημιουργεί, δηλαδή, με μεγάλη επιτυχία έναν νέο τρόπο παρέμβασης με εντελώς αποκλειστικό δικό του ύφος στα είδη αυτά και δεν έχει ανάγκη να χρησιμοποιήσει την πνευματική εργασία τρίτων που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία πριν από δεκαετίες», ανέφερε με επιστολή του στην εφημερίδα ο δικηγόρος του Παντελή Παντελίδη, Πέτρος Καϊμακάμης και συνέχισε: «Άλλωστε, η κοινωνική και επαγγελματική συμπεριφορά του κ. Παντελίδη χαρακτηρίζεται από ευπρέπεια και σεβασμό προς όλους τους δημιουργούς, αλλά και ο χαρακτήρας του δεν θα επέτρεπε ποτέ μία τέτοια πράξη».
Τέλος, ο κύριος Καϊμακάμης καταλήγει λέγοντας: «η διαφορά αυτή θα λυθεί δικαστικώς και ο κ. Παντελίδης είναι απόλυτα σίγουρος ότι θα δικαιωθεί πλήρως και τότε θα κριθούν και οι συκοφαντικοί και ψευδείς ισχυρισμοί του κ. Μουκίδη που περιέχονται στην αγωγή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...