Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Kατερίνα Λέχου: Δεν παντρεύτηκα για να ενώσω την περιουσία μου με του συζύγου μου

H γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Λέχου, σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε γιατί ο γάμος της έγινε κάτω από τόση μυστικότητα.


Η ίδια δήλωσε στο Instyle: «Ήμουν σε μια πολύ περίεργη φάση ψυχικά, ήθελα ησυχία, ήθελα να το ζήσω αυτό και μόνο να μην έχω να ζήσω και όλο το κομμάτι της προετοιμασίας. Δεν είναι μόνο το νταβαντούρι, οι καλεσμένοι και όλα αυτά, πρέπει να κάνεις και μια προετοιμασία. Μπομπονιέρες, στέφανα κτλ. Πρέπει να τρέχεις καιρό πριν.


Σε μια άλλη στιγμή της ζωής μου ίσως και να το επιθυμούσα. Στην δεδομένη στιγμή όμως επειδή δεν είχα και ενεργειακά και το απόθεμα για να υποστηρίξω μια τέτοια εκδήλωση μεγάλη» είπε και πρόσθεσε τι είναι αυτό που τη φοβίζει στο γάμο: «Τον γάμο τον φοβόμουνα όπως τον φοβάμαι και τώρα. Θεωρώ ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, να το παίξεις καλά και να το κερδίσεις στο τέλος στον απολογισμό. Θέλει μια διαρκή δουλειά. Με αυτήν την έννοια εννοώ τον φοβάμαι, γιατί έχει πολλές παγίδες η καθημερινότητα.

Για μένα το μυστήριο δεν είναι μια υπογραφή, είναι μια ευλογία. Εγώ δεν πήγα να κάνω πολιτικό γάμο για να ενώσω την περιουσία μου με την περιουσία του συζύγου μου. Πρακτικά δεν αλλάζει τίποτα. Πιο βαθύ γίνεται το πράγμα. Ξαφνικά κοιτάς τον απέναντι, ακουμπάς τα μάτια σου επάνω του και λες τώρα εγώ πρέπει να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις. Ενώ όταν δεν είσαι κάτω από αυτή τη σκέπη του γάμου λες εντάξει και τι έγινε;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...