Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Εγκυος (ξανά και ξανά) η Jennifer Aniston

Jennifer Aniston at the He's Just Not That Int...
Jennifer Aniston  (Photo credit: Wikipedia)

Η ηθοποιός από την πλευρά της δηλώνει εξοργισμένη από το δημοσίευμα λέγοντας πως κάτι τέτοιο είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός και δεν θα είχε λόγο να το κρύψει. Απλά δεν καταλαβαίνει γιατί είναι τόσο ψευδή τα δημοσιεύματα


Στο πέρασμα των χρόνων δεκάδες δημοσίευματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας με θέμα την εγκυμοσύνη της Jennifer Aniston. Ολα αποδείχτηκαν αναληθή. Αλλο ένα παρόμοι δημοσίευμα ήρθε σήμερα από το UsWeekly με τον στομφώδη τίτλο: «Το μεγάλο μυστικό της Jennifer. Είναι έγκυος». Η ίδια η ηθοποιός το αρνείται για ακόμα μια φορά λέγοντας: «Δεν είμαι έγκυος». 

Μάλιστα το περιοδικό που φαίνεται να έχει φαντασία αν οι ισχυρισμοί της Aniston είναι αληθείς έχει πλήρες ρεπορτάζ γράφοντας: «Μετά από χρόνια προσπαθειών η Jen τα κατάφερε και θα γίνει μαμά. Πως προετοιμάζεται για να υποδεχτεί το μωρό και γάμος στα σκαριά. Είναι ενθουσιάσμενη».

Η ηθοποιός από την πλευρά της δηλώνει εξοργισμένη από το δημοσίευμα λέγοντας πως κάτι τέτοιο είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός και δεν θα είχε λόγο να το κρύψει. Απλά δεν καταλαβαίνει γιατί είναι τόσο ψευδή τα δημοσιεύματα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...