Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Ήμασταν ζευγάρι με την Σμαράγδα Καρύδη»

«Με τη Σμαράγδα γνωριζόμαστε από το 1988, όταν φοιτούσαμε στη σχολή του Εθνικού»


Για την παράσταση CHICAGO που επαναλαμβάνεται για λίγες παραστάσεις, αλλά και για τον ίδιο και τη ζωή του μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

«Με τη Σμαράγδα γνωριζόμαστε από το 1988, όταν φοιτούσαμε στη σχολή του Εθνικού. Στην αρχή κάναμε παρέα, για ένα μεγάλο διάστημα ήμασταν ζευγάρι και στη συνέχεια παραμείναμε φίλοι. Έχουμε τόσο στενή σχέση που τη θεωρώ, όπως και τη Βίκυ Βολιώτη με την οποία επίσης ήμασταν συμμαθητές, σαν αδελφή μου. Ειδικά με τη Σμαράγδα –γιατί δεν ισχύει για όλους τους φίλους μου αυτό– μπορώ να πω ότι έχουμε ταυτόσημο τρόπο σκέψης και λειτουργίας που αποτυπώνεται και στη σκηνή. Με την Τάνια, παρόλο που γνωριζόμαστε χρόνια και έχουμε κάνει και σίριαλ μαζί, συναντηθήκαμε θεατρικά για πρώτη φορά πέρσι», είπε ο ηθοποιός μιλώντας για τις συμπρωταγωνίστριές του, Σμαράγδα Καρύδη και Τάνια Τρύπη.

Σε ερώτηση σχετική με το αν η σχέση του με τη Σμαράγδα είναι καλύτερη τώρα, παρά όταν ήταν ζευγάρι, απάντησε στο περιοδικό ΟΚ!: «Είναι τόσο μακρινή αυτή η εποχή. Για να καταλάβεις, με τη Σμαράγδα, όπως και με τη Βίκυ, έχουμε συμπληρώσει μία εικοσαετία που γνωριζόμαστε και κάνουμε παρέα. Είναι πολύ ωραία αίσθηση να κάνεις παρέα με συγκεκριμένους ανθρώπους που έχεις και σε έχουν διαλέξει και μεγαλώνετε μαζί».

Ενώ ανάμεσά τους δεν μπήκε ποτέ ο ανταγωνισμός: «Να ανταγωνιστώ την αγαπημένη μου φίλη; Τη Σμαράγδα μόνο τη θαυμάζω. Θαυμάζω την ευφυΐα της, το πόσο συγκροτημένος άνθρωπος είναι. Η Σμαράγδα ξέρει πολύ καλά τι θέλει να κάνει, το ψάχνει και προχωράει με πολύ προσεκτικά βήματα σε όλα τα πεδία. Είναι ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος με μεγάλη επικοινωνιακή ικανότητα, υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη, κάτι που πιθανότατα δεν γνωρίζουν πολλοί, γιατί ίσως μένουν στο γεγονός ότι είναι μία πολύ όμορφη και χαρισματική γυναίκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...