Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Τζένη Μπαλατσινού: «Μπορεί έξω να «φαντάζαμε» το τέλειο ζευγάρι, αλλά μία σχέση 18 ετών έχει πολλά, πάνω και κάτω»

Για τον γάμο της που κρατά παραπάνω από 18 χρόνια με τον Πέτρο Κωστόπουλο αλλά και για τις περιόδους κρίσης που έχουν περάσει μαζί μιλάει η Τζένη Μπαλατσινού.


Η όμορφη επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο αναφερόμενη στις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο γάμος της είπε στο περιοδικό Adore:

 «Ο χωρισμός είναι μία επίπονη διαδικασία, ειδικά για την σύγχρονη γυναίκα που εργάζεται και έχει παιδιά. Η σχέση μας έτσι κι αλλιώς όλα αυτά τα χρόνια δεν στηριζόταν στις ευκολίες. Περισσότερο επικοινωνούσαμε και δενόμασταν, μέσα από τις δυσκολίες, γιατί ποτέ δεν ήταν όλα ρόδινα. Μπορεί έξω να «φαντάζαμε» το τέλειο ζευγάρι που στην ζωή τους όλα πάνε «πρίμα», αλλά μία σχέση 18 ετών έχει πολλά, πάνω και κάτω, στα επαγγελματικά, προσωπικά, θέματα υγείας και πολλά άλλα. Δεν έκανα τίποτα παραπάνω από ότι θα έκανε οποιαδήποτε γυναίκα που αγαπάει το σπίτι της. Για να χωρίσει κάποιος υπάρχουν πιο σημαντικοί λόγοι από μία πτώχευση. Υπάρχει και η «πτώχευση» στη σχέση».

Όσο για τον έρωτα, η ίδια τονίζει: «Ο έρωτας είναι κάτι που υποτροπιάζει με πολλές μορφές αλλά και τελειώνει. Το πιο σημαντικό είναι η συντροφικότητα και η καλή επικοινωνία, ο χώρος που δίνεις στον άλλον, η έλλειψη ανταγωνισμού, να μεγαλώνεις και να σου αρέσουν τα ίδια πράγματα να έχεις κοινή αισθητική ζωής. Οι άνθρωποι σήμερα φοβούνται, δεν μιλάνε, δεν αφήνονται, έχουν στεγανά, δεν επικοινωνούν. Έχουν μάθει σε ένα ένα κοινωνικό πρότυπο και το ακολουθούν λοβοτομημένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...