Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Αντώνης Ρέμος: «Είχα το Νότη για άγριο ψάρι, αλλά είναι χάνος»

Καλεσμένος σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Αντώνης Ρέμος μίλησε με το φίλο του Θέμη Γεωργαντά on air μίλησαν για τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Η καρδιά μου με πάει εμένα», τα λάθη του τραγουδιστή, αλλά και τη νέα «κόντρα» που έχει ξεσπάσει με τον Νότη Σφακιανάκη.

Για ακόμα μια φορά, ο Αντώνης ξεκαθάρισε ότι το… «μαζέψου» προς τον Νότη ήταν χιουμοριστικό: «Εγώ έτσι ένιωσα και του το έγραψα. Ο Νότης δε θέλει να ξεκαβαλικέψει από εκεί που έχει κάτσει. Εν πάσει περιπτώσει, σ’ αυτόν τον γαλαξία που ζούμε, όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράσουν την άποψή τους, ακόμα και οι… εξωγήινοι», και συνέχισε: «Ο Νότης το πήρε σοβαρά όλο αυτό. Είναι δυνατόν να τσιμπάει στα εύκολα δολώματα που του έριξε ο Γ. Λιάγκας; Κρίμα γιατί εγώ τον είχα για πιο άγριο ψάρι, αλλά είναι χάνος»!

Μίλησε ακόμα για τη λάθος επιλογή του να αναλάβει την προεδρεία του Ηρακλή εξαιτίας της οποίας τώρα τρέχει για να ξεπληρώσει συσσωρευμένα χρέη. «Δουλεύω για να μην μπω φυλακή. Έχω μάθει στη ζωή μου να είμαι αγωνιστής και να παλεύω. Αυτά τα λάθη, θα τα πληρώνω μέχρι να ξεχρεώσω και να κλείσουν οι πληγές. Είμαι εδώ όρθιος και ευτυχώς ο κόσμος με αγαπά και με στηρίζει».

Δεν έκρυψε, μάλιστα, ότι τα τρία τελευταία χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα για τον ίδιο.
«Είμαι πλούσιος σε χρέη και όχι σε λεφτά. Έχω συμβιβαστεί μ’ αυτά που μου έχουν συμβεί και τα αντιμετωπίζω. Πριν τρία χρόνια, όμως, θαλασσόδερνα. Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι από το παρελθόν δεν θα ξαναέπαιρνα τον Ηρακλή», είπε.

Όσο για τα νέα παιδιά που βγαίνουν στο τραγούδι, όπως ο Παντελής Παντελίδης, ο Αντώνης δήλωσε στο Δρόμος fm: «Ο Παντελίδης κέρδισε το όνειρό του μόνος του, χωρίς καμία βοήθεια. Έχει τον δικό του τρόπο που εκφράζεται, αλλά αυτό που κάνει, το κάνει τίμια και σωστά. Μπράβο του και μαγκιά του».

Δεν απέκλεισε μάλιστα και μια πιθανή συνεργασία με νέα ονόματα στο χώρο, όπως άλλωστε έχει κάνει και στο παρελθόν. «Το θαύμα θέλει δύο. Όσοι λένε ότι το θαύμα θέλει έναν, κάνουν λάθος. Εγώ θα συνεργάζομαι με όποιον έχει να μοιραστεί κάτι μαζί μου», πράγμα που αποδεικνύει και με τη επερχόμενη συνεργασία του με την Άννα Βίσση τον χειμώνα στο Αθηνών Αρένα.

Όσο για το τι θα γίνει τελικά με την Υβόννη Μπόσνιακ με την οποία δήλωσε ότι είναι καλά; «Όλοι βρίσκουμε τον δρόμο μας. Όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι, βρίσκει ο καθένας τον δρόμο του. Βρίσκει την ευτυχία εκεί που την αναζητά».

Κλείνοντας, ο Αντώνης Ρέμος αφιέρωσε το δίσκο του «σε όλους τους αφανείς ήρωες».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...