Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Πάρτι γενεθλίων με μπικίνι και χαβανέζικο στυλ για τη Μαρία Μενούνος [εικόνες]

Στην βασανιστική ερώτηση «τι θα φορέσω» η Μαρία Μενούνος έχει βρει την απάντηση σε ότι αφορά το πάρτι των γενεθλίων της. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια έχει κάνει... παράδοση να σβήνει τα κεράκια της τούρτας της φορώντας μπικίνι. Και δεν απογοήτευσε τους θαυμαστές της ούτε φέτος. Γιατί όχι μόνο φόρεσε το μαγιό της, αλλά φρόντισε να αποκαλύψει όλες τις λεπτομέρειες για τις ετοιμασίες στο Twitter.

Το πάρτι ξεκίνησε από νωρίς το πρωί, όταν έκανε με τους φίλους της βουτιές στην πισίνα της, ενώ το βράδυ ο εορτασμός των 35 χρόνων της συνέχισε με ανάλογο στυλ. Η παρουσιάστρια απλά άλλαξε μπικίνι, φόρεσε ένα στεφάνι λουλουδιών στα μαλλιά σε χαβανέζικο στυλ και μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ακόμη και τις στιγμές που την χτένιζαν και την έβαφαν.

Οπως έγραψε η ίδια, στη διάρκεια της ημέρας... πάσχιζε να μείνει νηφάλια μέχρι να φτάσει το βράδυ, όταν και αφέθηκε ελεύθερη. Εφτιαχνε κοκτέιλ με τεκίλα στους καλεσμένους της, πόζαρε πάνω σε σανίδα του σερφ που κρατούσαν στον αέρα γυμνασμένα μοντέλα, ενώ δεν σταμάτησε να γελάει ακόμη και τη στιγμή που έβαλε πάνω της ένα φίδι για να φωτογραφηθεί.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...