Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Η Στεφανία Ρίζου πέρασε άνετα στον επόμενο γύρο του γαλλικού The Voice

Άλλη μια δύσκολη μέρα στην πορεία για τα Live του The Voice τελείωσε με τη Στεφανία να τα καταφέρνει άψογα, όπως πάντα. Το talent show της γαλλικής τηλεόρασης βρίσκεται σε ένα πολύ δύσκολο στάδιο, όπου οι διαγωνιζόμενοι βγαίνουν στη σκηνή σε ντουέτα, σε μια μάχη που θα κρίνει την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Η δική μας Στεφανία, όχι μόνο τα κατάφερε, αλλά πήρε τα εύσημα και της αντιπάλου της, που όπως φαίνεται είναι πολύ καλή της φίλη.


Παρά το απίστευτο άγχος, η Στεφανία ήταν εκείνη που κέρδισε στη μάχη και παρέμεινε στην ομάδα του κριτή Garou, τον οποίο μάλιστα είχε επιλέξει από την αρχή. Αμέσως έλαβε και τα εύσημα του έτερου Έλληνα του show - του παρουσιαστή φυσικά - του Νίκου Αλιάγα!

 H Victoria που ανέβηκε στη σκηνή του The Voice απέναντι στην Ελληνίδα τραγουδίστρια, αναγνώρισε πολλά περισσότερα σε εκείνη εκτός από μια πολύ καλή φωνή. Όπως γράφει και στο twitter: Πέρα από μια μάχη, γνώρισα μια πολύ καλή προσωπικότητα! Μια φιλιά γεννήθηκε. Σ\'αγαπώ φετούλα μου!  Η Victoria αποχώρησε από την ομάδα, αλλά ευτυχώς για εκείνη, όχι και από το παιχνίδι αφού την επέλεξε για την ομάδα του ένας από τους υπόλοιπους κριτές!

 Κάνοντας μια αναζήτηση στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού της γαλλικής τηλεόρασης στο διαδίκτυο, ανακαλύψαμε πως οι Γάλλοι λατρεύουν τη Στεφανία. Μεταξύ των συμπαικτριών της που βρίσκονται στην ίδια ομάδα φαίνεται να συγκεντρώνει τα περισσότερα Like, ενώ μόλις ένας άνδρας συμπαίκτης της έχει περισσότερους θαυμαστές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...