Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Όσα μου κρύβεις: Ο βιασμός της 36χρονης μάνας και η αποκάλυψη που σοκάρει

Μυστικά, ένταση, πάθη. Άνθρωποι που πίσω από την κλειστή πόρτα ζουν μια κρυφή αγωνία, έρχονται αντιμέτωποι με τα όριά τους όταν η αλήθεια αποκαλύπτεται.

Ταμπού που σπάνε, επιλογές που διχάζουν, σχέσεις που ρισκάρουν λεπτές ισορροπίες ξεδιπλώνονται σε αυτοτελείς ιστορίες στη νέα εβδομαδιαία εκπομπή του Alpha, Όσα μου κρύβεις, βασισμένη στο concept του scripted reality, θέτοντάς μας ενώπιον διλημμάτων.

Στο επεισόδιο του Όσα μου κρύβεις, την Πέμπτη 4 Απριλίου, ξετυλίγεται η ιστορία της Αγγελικής που έπεσε θύμα βιασμού.

Η 36χρονη Αγγελική ζει μαζί με τον 14χρονο γιο της Μιχάλη και τον σύντροφό της Στράτο. Ένα βράδυ, καθώς επιστρέφει αργά από τη δουλειά της μέσα από ένα πάρκο, ένας άγνωστος άντρας της επιτίθεται και τη βιάζει. Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, αποφασίζει να κρύψει την αλήθεια από τον ανήλικο γιο της, αλλά αποκαλύπτει τα πάντα στον Στράτο ο οποίος έξαλλος την πείθει να απευθυνθούν στην αστυνομία. Η σύλληψη του δράστη, ωστόσο, αποδεικνύεται δύσκολη καθώς η Αγγελική δεν μπορεί να αναγνωρίσει το πρόσωπό του, παρά μόνο τη φωνή του. Ενώ οι έρευνες της αστυνομίας παραμένουν άκαρπες, μια αναπάντεχη αποκάλυψη θα σοκάρει την Αγγελική και θα δώσει άλλη τροπή στην υπόθεση...

Όσα μου κρύβεις, κάθε Πέμπτη στις 23:00 στον Alpha.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...