Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Ντενίση: "Είναι χυδαίο πια. Ο Λαζόπουλος χρειάζεται ψυχαναλυτή"

Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε στο Πρωινό Mou, το μεσημέρι της Τρίτης, και μίλησε για την πορεία της στο θέατρο, την επιχειρηματική της ενασχόληση με αυτό, αλλά και την εμμονή του Λάκη Λαζόπουλου με εκείνη.

 Για την αποχώρησή της από το θέατρο Ιλίσια είπε: «Δεν έχω το δικό μου θέατρο πια. Δεν ξέρω αν θέλω πια να έχω. Θεωρώ ότι κατά τις εποχές πρέπει να συνάδει και το τι κάνουμε. Εγώ την κρίση την είδα πριν έρθει και μάλιστα παίζαμε τότε με τον Βουτσά και τον Μπουγιούρη τον “Κάκτο” και τελείωνε τότε το συμβόλαιό μου, γιατί ήμουν ήδη 12 χρόνια στο “Ιλίσια”.

Μου λέει ο Βουτσάς τότε “Μα, θα αφήσεις το θέατρο τώρα που έχει τέτοια επιτυχία;” και του είχα απαντήσει “Τώρα, επειδή έρχεται η κρίση. Εγώ τη βλέπω ότι έρχεται”. Θεωρώ άδικο το να δίνουμε αυτά τα αστρονομικά ποσά που ζητάνε αυτοί που έχουν τα θέατρα – γιατί εγώ στο Ιλίσια έχω δώσει πάρα πολλά χρήματα. Ένα θέατρο μπορεί να ξεκινάει 70 – 80 χιλιάδες, αν μιλάμε για μικρό και να φτάνει και τις 200 χιλιάδες. Σκέψου το Ιλίσια, που είναι και από τα ακριβά, πόσο μου κόστισε», ενώ πρόσθεσε:

«Είναι άδικο να κάθονται κάποιοι ιδιοκτήτες στα σπίτια τους και εγώ να σκοτώνομαι στη δουλειά για να πληρώσω 150 χιλιάδες ευρώ ενοίκιο, μόνο ενοίκιο! Συν όλα τα άλλα. Τώρα αισθάνομαι πιο ελεύθερη! Τα τελευταία χρόνια δεν αισθανόμουν καλλιτέχνης, αλλά λογιστής. Για να μην "μπω μέσα" και για να είναι όλοι πληρωμένοι – Δόξα τω Θεώ αυτό το έκανα πάντα, είναι γνωστό αυτό στο θέατρο.

Τους πληρώνω πάντα όλους». Παράλληλα, για τις οικονομικές τις απολαβές από το θέατρο τόνισε:

«Δεν θέωρω ότι το θέατρο είναι μια δουλειά από την οποία μπορείς να βγάλεις λεφτά. Κατά εποχές έχουν περάσει πάρα πολλά χρήματα από τα χέρια μου, έχω κάνει επιτυχίες τεράστιες. Και από τις παλιότερες, που οι χώροι ήταν τύπου “Ακροπόλ” των 1000 ατόμων και κάναμε 8 παραστάσεις τη βδομάδα. Φυσικά περνούσαν πάρα πολλά χρήματα από τα χέρια μου.

Αυτό δεν σημαίνει πως σου μένουν τα λεφτά. Τουλάχιστον δεν χρωστάω σε κανέναν και τα έχω πάει καλά πιστεύω. Απλά θεωρώ πως δεν πρέπει να είσαι εκτός εποχής».

Σχετικά με την επιλογή της, πλέον, να μην εκθέτει τόσο πολύ την προσωπική της ζωή, η Μιμή Ντενίση εξήγησε με χιούμορ: «Οι μύθοι δεν είναι κακό πράγμα. Οι μύθοι από την Ελλάδα ξεκινήσαν. Δεν είναι ανάγκη όλος ο κόσμος να ξέρει πώς είμαι στη ζωή μου.

Ας το ξέρουν οι φίλοι μου. Ας το ξέρουν κάποιοι που με γνωρίζουν παραπάνω. Είναι ωραία η φαντασία... [...] Είναι πολύ ωραίο ένας να φαντάζεται ότι εγώ είμαι μία ντίβα και ένας άλλος να του απαντάει “όχι ρε, αυτή είναι πολύ απλή”.

Όλο αυτό δημιουργεί έναν μύθο γύρω μας και μου αρέσει αυτό. [...] Τόση απομυθοποίηση δεν χρειάζεται! Είναι μόδα και οι μόδες περνάνε. Εγώ δεν θέλω να είμαι στη μόδα, θέλω να είμαι στο πιο μόνιμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...