Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

«Στο Χόλιγουντ δεν ξέρουν ότι είμαι πριγκιπίσσα», δηλώνει η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου


Για τον γάμο της (που δεν έρχεται), την καριέρα της στο Χόλιγουντ και τις ατάκες από τον Ιούλιο Καίσαρα του πατέρα της μιλάει η πριγκπίσσα Θεοδώρα σε συνέντευξή της σε ισπανικά περιοδικό.

«Δεν θεωρώ ότι είμαι πριγκίπισσα – αντάρτισσα. Νομίζω ότι είναι ξεπερασμένο όλο αυτό που πιστεύει ο κόσμος για τη βασιλεία. Άλλωστε τις περισσότερες φορές οι υπεύθυνοι παραγωγής (θεατρικής ή κινηματογραφικής) δεν γνωρίζουν καν ποια είμαι. Κι αυτό μου αρέσει. Γιατί έχω τις ίδιες πιθανότητες με τις άλλες κοπέλες που είναι στην οντισιόν, να πάρω έναν ρόλο. Τότε, αν πάρω το ρόλο, ξέρω ότι είναι καρπός της προσωπικής μου δουλειάς». Αυτό δήλωσε η πριγκίπισσα Θεοδώρα σε ισπανικό περιοδικό σχετικά με την καριέρα της στο Χόλιγουντ.

Αν και εκεί που εστιάζουν όλοι είναι στην αποκάλυψη πως το μεγάλο άγχος του πατέρα της και της θείας της (σ.σ. η βασίλισσα Σοφίας της Ισπανίας) είναι το ότι δεν έχει βρει αγόρι «Έχω σαν όνειρο τον γάμο μου, όμως δεν είναι απαραίτητο να είναι βασιλικός. Αλλά ναι, ελπίζω κάποια μέρα να συμβεί. Μοναδικό προσόν για τον άντρα των ονείρων μου είναι να διαθέτει λεπτό και πηγαίο χιούμορ».

Τέλος, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real News, η Θεοδώρα δεν διστάζει να αποκαλύψει πόσο παθιασμένος με το θέατρο είναι ο τέως βασιλιάς «Ο πατέρας μου είναι παθιασμένος με το θέατρο και μου αρέσει αυτό. Για την ακρίβεια πρέπει να σας πω, ότι εξακολουθεί να θυμάται ατάκες του Ιούλιου Καίσαρα που είχε παίξει στο γυμνάσιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...