Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Η μπαϊσέξουαλ παράτησε τον Τζόνι Ντεπ για την κόρη του Γάλλου πρωθυπουργού

Τα ταμπλόιντ έχουν οργιάσει για τον νέο δεσμό της Άμπερ Χέρντ, της Τεξανής σταρ που πρώτα χώρισε τον Τζόνι Ντεπ από την Βανέσα Παραντίς. Και μετά τον παράτησε για χάρη της εντυπωσιακής Μαρί ντε Βιλπέν, κόρης του πρώην Γάλλου πρωθπουργού Ντομινίκ ντε Βιλπέν.

«Αγαπώ αυτόν που αγαπώ, ανεξαρτήτως φύλου». Αυτή η δεδηλωμένη στάση της Άμπερ Χέρντ, της ταλαντούχας Τεξανής συμπρωταγωνίστριας του Τζόνι Ντεπ στο Rum Diaries (σ.σ. Το όνομα της οποίας ακούγεται και ως πρωταγωνίστρια στο Fifty Shades of Grey) είναι που δεν καθιστά έκπληξη το γεγονός ότι -ένα μήνα αφού χώρισε με τον Τζόνι Ντεπ- τα έφτιαξε με την Μαρί ντε Βιλπέν.

Όπως αποδεικνύουν οι φωτό που δείχνουν τις δυο τους να απολαμβάνουν τον ερωτά τους στο Παρίσι.

Αν και προκαλεί εντύπωση πως το ζευγάρι Ντεπ-Χέρντ μόλις πριν ένα μήνα αγόρασε μια έπαυλη 16 εκ. δολαρίων γα να στεγάσει τον ερωτά τους.

Η Μαρί είναι η 180 εκατοστών καλλονή κόρη του πρώην πρωθυπουργού της Γαλλίας Ντομινίκ ντε Βιλπέν που εδώ και χρονια κάνει καριέρα αξιώσεων ως μοντέλο στο Λος Άντζελες. Ενώ ταυτόχρονα είναι τραγουδίστρια του συγκροτήματος Pinkmist και προσπαθεί να κάνει καριέρα στην υποκριτική (σ.σ. Είχε ένα ρόλο στο Inglourious Basterds του Ταραντίνο που κόπηκε στο μοντάζ).

Πηγή: iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...