Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Κιμ Καρντάσιαν: Αποκάλυψη - σοκ! Η μητέρα της την κακοποιούσε!


Το καλά κρυμμένο μυστικό της γνωστής κυρίας της τηλεόρασης είδε τελικά το φως της δημοσιότητας και τα δύσκολα παιδικά της χρόνια αποκαλύφθηκαν.

"Βίωσε την απόλυτη κακοποίηση από τη μητέρα της", εξομολογήθηκε ο πατέρας της λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

English: Kris Jenner. Original photo by Martyn...
Kris Jenner. Original photo by Martyna Borkowski (Photo credit: Wikipedia)
Ο λόγος για την Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και την αγαπημένη κατά τ΄ άλλα μανούλα της Κρις Τζένερ (Kris Jenner).

Το αμερικάνικο περιοδικό In Touch εξασφάλισε αποκλειστικά τα ημερολόγια και το προσωπικό οικογενειακό φωτογραφικό άλμπουμ του Ρόμπερτ Καρντάσιαν (Robert Kardashian), πατέρα της Κιμ και πρώτος σύζυγος της Τζένερ.

Σύμφωνα με τα χειρόγραφα που παρέδωσε η χήρα και δεύτερη σύζυγός του, Έλεν Καρντάσιαν (Ellen Kardashian), "η Τζένερ κλωτσούσε και χτυπούσε την Κιμ, ενώ ούρλιαζε ότι θέλει να την σκοτώσει! Αυτό ήταν κάτι που συνέβαινε πολύ συχνά, με την μικρή Κιμ να κλαίει σαν υστερική".

Ο Ρόμπερτ επιβεβαιώνει επίσης και το δεσμό της πρώην συζύγου του με τον κατά πολύ νεότερό της ποδοσφαιριστή Τοντ Γουότερμαν (Todd Waterman).

"Προκειμένου να κάνει σεξ μαζί του άφηνε τα παιδιά μόνα στο σπίτι για μέρες, όλα ηλικίας κάτω τον 11, χωρίς να αφήνει ούτε καν έναν αριθμό έκτακτης ανάγκης. Δεν την απασχολούσε τίποτα" γράφει ο πρώην της στις 15 Δεκεμβρίου , 1989 και συνεχίζει: "Ήρθα και βρήκα τα παιδιά σε χάος. Τα παράτησε και πηδιόταν όλη νύχτα πάλι! Μόνος ξανά, σε ένα άδειο σπίτι με τέσσερα τρομαγμένα παιδιά. Χριστούγεννα".

Μάλιστα, πριν από ένα χρόνο περίπου ο Γουότερμαν είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο In Touch: "Η Κρις είναι κάτι σαν χορηγός των κοριτσιών της, αφού τους πληρώνει τα πάντα, τους δίνει μεγάλα ποσά από την περιουσία του συζύγου της και τους κάνει συνεχώς δώρα. Είναι μία άχρηστη και κακή μητέρα".

Ο Ρόμπερτ Καρντάσιαν πέθανε από καρκίνο του οισοφάγου το 2003, ενώ παρέμεινες παντρεμένος με την Κρις για 12 χρόνια.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...