Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Μαρία Μπακοδήμου:«Έβγαινες Κηφισιά και από τις Καγιέν και τα Ρόλεξ νόμιζες πως ήσουν Αυστρία»


Περί οικονομικής κρίσης, πύργων, κότερων και Καγιέν μίλησε η Μαρία Μπακοδήμου σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό περιοδικό.

«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι όπου οι γονείς μου με έμαθαν πως πρέπει να απλώνω τα πόδια μου μέχρι εκεί που μπορώ. Ποτέ δεν έχω ξοδέψει χρήματα αχόρταγα και τα πράγματα που μου γυαλίζουν και μου κάθονται στο μάτι είναι ελάχιστα. Πάντα έβαζα στη ζωή μου κάποια οικονομικά όρια. (...) Ποτέ δεν έζησα προκλητική ζωή. Δεν ήμουν ποτέ κοντέσα ούτε έζησα ποτέ σε πύργους και σε κότερα. Και κάποια χρήματα αν έβγαλα, τα δούλεψα σκληρά, δεν μου τα χάρισε κανένας».

Αυτό δήλωσε η Μαρία Μπακοδήμου σε συνέντευξη που έδωσε στο TV Έθνος. Προσθέτοντας -σχετικά με το αν η οικονομική κρίση μπορεί να μας βγει σε καλό «Με την έννοια της εξισορρόπησης, ναι, βέβαια. Μέχρι και πριν από 4 χρόνια έβγαινες να κάνεις Σάββατο μεσημέρι μια βόλτα στην Κηφισιά και νόμιζες από τα Καγιέν, τις Πόρσε και τα Ρόλεξ πως ήσουν στο Σάλτσμπουργκ. Τώρα έφτασε μάλλον η στιγμή κάποια πράγματα να πάρουν τις σωστές διαστάσεις».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...