Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ Για πρώτη φορά μας παρουσιάζει τα διδυμάκια της!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Καλομοίρα μετά τη γέννηση των διδύμων της!

Η νεαρή τραγουδίστρια δεν αποχωρίζεται ούτε λεπτό τα αγοράκια της, τα οποία έφερε στον κόσμο στις 14 Δεκεμβρίου.

Το πρωί της Κυριακής 20 Ιανουαρίου, μάλιστα, αποφάσισε να χαρίσει στους θαυμαστές της ένα δωράκι και δημοσίευσε μια φωτογραφία των μωρών της στο προσωπικό της μπλοκ!

Ο Νίκος και ο Δημήτρης μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό! Ευτυχώς που η Καλομοίρα φρόντισε να τα ντύσει με διαφορετικά ρουχαλάκια. Ο δε Νίκος φοράει μπλε σκουφάκι, ενώ ο Δημήτρης μας δείχνει τα πυκνά μαλλάκια του!

Μάλιστα εκτός από το φωτογραφικό υλικό η τρισευτυχισμένη μανούλα έγραψε: "Γεια σας αγαπημένοι μου, Ξέρω ότι έχει περάσει λίγος χρόνος από τότε που σας έγραψα. Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω για τις θερμές ευχές που στείλατε για τα δίδυμα.

Ο Γιώργος και εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι και εκτιμούμε την αγάπη και την στήριξή σας. Όπως γνωρίζεται, τα νερά μου έσπασαν πριν από έξι εβδομάδες και τα μικρά γεννήθηκαν νωρίτερα από ότι περιμέναμε.

Από εκεί και έπειτα η διαδρομή ήταν τόσο γεμάτη που δεν μπορώ να την περιγράψω. Ο Δημήτρης έμεινε στο μαιευτήριο για 2 εβδομάδες μετά τη γέννησή του, ενώ ο Νίκος έπρεπε να μείνει εκεί για 3 ½ εβδομάδες.

Είμαι πολύ ευτυχισμένη που τώρα είναι και οι δύο στο σπίτι και περνάμε υπέροχα. Σας ευχαριστούμε που μοιραστήκατε τη χαρά μας για αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής μας. Αγάπη, Ειρήνη, Ευτυχία για εσάς και τους αγαπημένους σας. Καλομοίρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...