Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

«Βασίλισσα» των tour η Madonna: έβγαλε 228,4 εκατομμύρια!



Concert de Madonna à Paris Bercy, Août 2006
Concert de Madonna à Paris Bercy,  (Photo credit: johanlb)
Μπορεί γκραντ σουξέ όπως άλλες τραγουδίστριες να μην κάνει, ωστόσο, η Madonna αποδεικνύεται θέα των live: η περιοδεία της, «MDNA», ήταν η εμπορικότερη του 2012!

Σύμφωνα με το περιοδικό «Billboard», η Madge «καθάρισε» από το παγκόσμιο tour της 228,4 εκατομμύρια δολάρια, που πλήρωσαν περίπου 1,6 εκατομμύρια άνθρωποι, σε 65 πόλεις του κόσμου, για να την δουν από κοντά.

Το «MDNA Tour» ξεκίνησε στις 31 Μαΐου από το Τελ Αβίβ και θα ολοκληρωθεί στις 22 του μήνα, στην Αργεντινή. Η τιμή των εισιτηρίων ήταν μεταξύ 35 και 350 δολαρίων, ενώ η Madonna είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: «δουλέψτε όλο τον χρόνο, κρατήστε λεφτά και ελάτε στην συναυλία μου. Το αξίζω»!

Στο no2 συναντάμε τον all-time-classic της μουσικής, Bruce Springsteen, που κέρδισε 199 εκατομμύρια δολάρια και στο no3 τον Roger Waters, με 186,5 εκατομμύρια.

Το «Michael Jackson The Immortal World Tour» από το Cirque Du Soleil απέφερε 147,3 εκατομμύρια δολάρια και βρίσκεται στην 4η θέση, ενώ το top5 ολοκληρώνουν οι Coldplay, που «τσέπωσαν» 147 εκατομμύρια δολάρια.

Στη δεκάδα βρίσκονται και οι περιοδείες των Tim McGraw και Kenny Chesney, Van Halen, Jay-Z και Kanye West, Andre Rieu, ενώ η 25άδα του «Billboard» περιλαμβάνει επίσης τους Lady Antebellum,Red Hot Chili Peppers, Justin Bieber και Taylor Swift.

Δείτε στο βίντεο τα backstage της περιοδείας της Madonna!

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...