Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Στράτος Τζώρτζογλου: «Με την καρδιά βλέπεις πάντα καλύτερα»

«Με την καρδιά βλέπεις καλύτερα», ετοιμάζεται να μας πει σε λίγες ημέρες ο Στράτος Τζώρτζογλου.
Πρόκειται για τον τίτλο της παράστασης που θα δώσει ο ηθοποιός για φιλανθρωπικούς σκοπούς στον Δήμο Μεγάρων.Πρόκειται για μία δραματουργική επεξεργασία του διαχρονικού, ανεκτίμητου έργου του Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ «Ο μικρός πρίγκιπας». Το κλασσικό κείμενο έχει μετατραπεί από την Τζένη Κοσμίδου, σε ένα ιδιαίτερο αφηγηματικό μονόλογο που δίνει στον θεατή όλη την ιστορία του μικρού πρίγκιπα μέσα από τα μάτια του πιλότου. Ο Στράτος Τζώρτζογλου πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί αυτό το τόσο ιδιαίτερο έργο έχοντας στο πλευρό του την Παιδική Χορωδία του Δήμου Μεγάρων και την χορωδία Γκρουπέτο.Η εκδήλωση θα έχει κοινωνικό χαρακτήρα με σκοπό την ενίσχυση του καταστήματος αλληλεγγύης και της τράπεζας αγάπης της τοπικής εκκλησίας με τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και οτιδήποτε άλλο έχει διάθεση να δωρίσει κάποιος.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και οι διοργανωτές της εκδήλωσης, Δήμος Μεγάρων και ΔΗΚΕΔΗΜΕ κάνουν ανοιχτή πρόσκληση – έκκληση σε όλους εσάς να παρευρεθείτε στην εκδήλωση και να συνεισφέρετε δωρίζοντας ο καθένας οτιδήποτε είναι σε θέση, τονίζοντας πως ακόμα και ένα κουτί γάλα μπορεί να χαρίσει χαμόγελο σε έναν συνάνθρωπο μας. Ας βοηθήσουμε λοιπόν όλοι ώστε το χαμόγελο να ανθίσει σε περισσότερα πρόσωπα φέτος τα Χριστούγεννα.
Ο Στράτος Τζώρτζογλου όπως ήταν αναμενόμενο λόγω του ευαίσθητου, ιδιαίτερου χαρακτήρα του πρωτοστατεί στην όλη κίνηση και καλεί όλους εσάς να συνεισφέρετε με όποιον τρόπο μπορείτε αποδεικνύοντας πως η οικονομική κρίση που τόσο έχει δυσκολέψει την Ελληνική κοινωνία δεν έχει επιφέρει και κρίση αξιών και ευαισθησίας όπως θέλουν να πιστεύουν κάποιοι. Ο γνωστός ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά. «Οι Έλληνες πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κρίση σαν γροθιά προσφέροντας ο καθένας ότι μπορεί από το δικό του μετερίζι». Ας στηρίξουμε λοιπόν όλοι αυτήν την εκδήλωση και το πανανθρώπινο μήνυμα που την χαρακτηρίζει και ας ευχηθούμε να γίνει παράδειγμα που πολλοί μετέπειτα θα μιμηθούν γιατί δυστυχώς όλο και περισσότεροι συνάνθρωποι μας έχουν ανάγκη την βοήθεια μας.Ας αναλογιστούμε όλοι εμείς πως κάλλιστα θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς στην θέση αυτών των ανθρώπων που περιμένουν την στήριξη μας για να χαμογελάσουν ξανά και ας προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και ώρα: 19:00 στο Στρατουδάκειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μεγάρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...