Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Πως η Γιάννα Νταρίλη"έφαγε" τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ

Ανάποδες πήρε η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη με τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ Νίκο Καραχάλιο για τη στελέχωση των γραφείων του ΕΟΤ στο εξωτερικό αλλά και για τα μάτια μιας ξανθιάς πρώην μοντέλας και πληροφορίες τον φέρουν εκτός ΕΟΤ με τον νέο χρόνο.

Οπως αναφέρει η Realnews την έξοδο από τον ΕΟΤ βλέπει ο Νίκος Καραχάλιος με τη λήξη της θητείας του στις 31 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με την εφημερίδα, αφορμή υπήρξε το βιντεάκι στις όχθες του Τάμεση, στο οποίο εμφανιζόταν και η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη και το οποίο έδειχνε Λονδρέζους να χορεύουν συρτάκι στον Τάμεσα, με στόχο να προωθηθεί η εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό.

Το βιντεάκι σχολιάστηκε αρνητικά στα ελληνικά ΜΜΕ και η υπουργός αποδίδει τη γκάφα στον Νίκο Καραχάλιο, ο οποίος είχε την ιδέα του γυρίσματος, σύμφωνα με την Realnews.

Οπως ανέφεραν προχθές τα Νέα η Ολγα Κεφαλογιάννη εξεράγη, επίσης, όταν έμαθε ότι ο ΕΟΤ πλήρωσε το εισιτήριο της πρώην μοντέλας, γυμνάστριας και νεόκοπης καναλάρχισσας στη Νέα Υόρκη, Γιάννας Νταρίλη για να έρθει από την Αμερική στα εγκαίνια μιας έκθεσης. Την ίδια ώρα τα γραφεία του ΕΟΤ στο εξωτερικό παραμένουν ακέφαλα παρότι οι σχετικές προκηρύξεις είναι έτοιμες από τον περασμένο Μάιο!

Ο Νίκος Καραχάλιος έστειλε επιστολή στα Νέα αποκρούοντας τις κατηγορίες και διαβεβαιώνοντας ότι η σχέση του με την υπουργό Τουρισμού είναι πολύ καλή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...