Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΓΚΑΛΕΝΑ ΒΕΛΙΚΟΒΑ Στη Βουλγαρία λένε προσέξτε μην καταντήσουμε σαν τους Έλληνες!

Η Γκαλένα Βελίκοβα, η κριτής του "Dancing With The Stars", ήταν καλεσμένη του Θέμου Αναστασιάδη στην εκπομπή του "Όλα μπάχαλο" και αναφέρθηκε για όλους και για όλα...
Ιδιαίτερα στάθηκε στην οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει η Ελλάδα αλλά και η ιδιαίτερη πατρίδα της, η Βουλγαρία

"Στη χώρα μου οι κυβερνήσεις φοβούνται μην γίνουν Ελλάδα. Τους λένε 'για να μην καταντήσουμε σαν τους Έλληνες προσέξτε' και συνέχισε:

"Είμαι περίπου 17 - 18 χρόνια στην Ελλάδα. Στη Βουλγαρία είναι μια στάσιμη κατάσταση, αν και πήγε κάποια στιγμή να γίνει κάτι καλύτερο. Αυτό το στάσιμο, τελικά, νομίζω ότι είναι καλύτερο, γιατί όταν έχεις κάτι και το χάνεις σου κοστίζει πάρα πολύ και νιώθεις δυσαρεστημένος. Όταν δεν έχεις τίποτα, δεν έχεις τέτοιο θέμα", τόνισε.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας ότι το αντίστοιχο χορευτικό show στη γειτονική χώρα σταμάτησε ενώ προσέθεσε πως και στη βουλγαρική τηλεόραση προβάλλονται τουρκικά σήριαλ τα οποία έχουν σε μεγάλη εκτίμηση.

"Εκεί σταμάτησε το Dancing. Αν γίνουμε Βουλγαρία, δεν θα έχουμε Dancing. Και εκεί έχουν τούρκικα σίριαλ και μάλιστα τα έχουν σε μεγάλη εκτίμηση".

Πάντως και παρά την κρίση η Γκαλένα παραδέχτηκε ότι δεν σκέφτηκε να αφήσει ποτέ τη χώρα μας.

"Εγώ διδάσκω και εδώ και στην Ιταλία. Διδάσκω στο εξωτερικό αρκετά. Βέβαια, δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να πάω να ζήσω μόνιμα εκτός Ελλάδος. Έχω γίνει πια Ελληνίδα και με ταυτότητα", κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...