Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ "Ο τάφος μου είναι έτοιμος κι είναι πανέμορφος"

Δηλώνει η Μαίρη Χρονοπούλου και συγκλονίζει... Σε μία συνέντευξη - εξομολόγηση της, η πάλαι ποτέ σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, μιλά για το πόσο έτοιμη είναι να εγκαταλείψει αυτή τη ζωή.
Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε ιδιαίτερα κακή ψυχολογική κατάσταση, λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.
"Δεν φοβάμαι το θάνατο. Ο τάφος μου είναι ήδη έτοιμος στο μοναστήρι της Ευεργέτιδος. Μαζί και της μητέρας μου. Δυο πανέμορφοι τάφοι. Αυτό δείχνει ότι δεν τον φοβάμαι τον θάνατο, ωστόσο δεν επιδιώκω κιόλας να φύγω από τη ζωή. Έχω όμως περιέργεια να μάθω πως είναι στην άλλη ζωή, στον άλλο κόσμο" δήλωσε η Μαίρη Χρονοπούλου στην εφημερίδα News.
Αναφέρθηκε επίσης και στην αγάπη της για τη Μονή της Παναγιάς Ευεργέτιδος: "Με τους μοναχούς έχουμε οικογενειακή σχέση. Ανταλλάσσουμε φαγητά. Όταν αρέσει σε εμένα κάτι που φτιάχνει το μοναστήρι, μου το φέρνουν οι μοναχοί. Τους δίνω και εγώ κάποια μεζεδάκια", ενώ αναφέρθηκε και στις ευγερσίες της: "Πούλησα όλα μου τα κοσμήματα, καθώς το κόψιμο σε όλο μου το λαιμό δεν μου επιτρέπει να τα φοράω. Βάζω απλά ένα φουλάρι να το καλύπτω και με τα χρήματα αγόρασα την πέτρα για να φτιαχτεί ο ναός του Αγίου Σπυρίδωνος που βρίσκεται μέσα στη Μονή της Παναγίας Ευεργέτιδος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...