Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΑΛΕΣΑΝΤΡΑ ΑΜΠΡΟΣΙΟ Δε νιώθει σταρ,φοράει φόρμες και πάει την κόρη στο σχολείο

Μπορεί να έχει ένα φορτωμένο πρόγραμμα, αλλά πάντα αφιερώνει τον απαιτούμενο χρόνο στα παιδιά της.

Ο λόγος για την Αλεσάντρα Αμπρόσιο (Alessandra Ambrosio) που ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε το πρωί της Δευτέρας στους δρόμους του Λος Άντζελες.

Για την ακρίβεια το ακριβοπληρωμένο μοντέλο βρισκόταν συντροφιά με την κόρη της και κατευθυνόταν προς το σχολείο. Ο διάσημος "άγγελος" της γνωστής εταιρείας εσωρούχων φορούσε λευκές φόρμες, μαύρο t-shirt και αθλητικά παπούτσια.Τα καστανόξανθα μαλλιά της τα είχε χτενίσει σε ίσια γραμμή, ενώ φορούσε και γυαλιά ηλίου.

Η 4χρονη Άντζα (Anja) επέλεξε χρώμα στις ενδυματολογικές της επιλογές και φόρεσε ροζ φούστα - μπλούζα και χρωματιστό καλσόν, ενώ και τα παπούτσια της ήταν και αυτά στο χρώμα του ροζ.

Αν και κούκλα δεν είχε καθόλου διάθεση και ήταν μουτρωμένη μιας και δεν ήθελε να πάει στο σχολείο! Η διάσημη μαμά της φυσικά δεν έδωσε πολύ σημασία στα παιδικά της πείσματα και συνέχισαν τον προορισμό τους.

Το γνωστό μοντέλο μόλις άφησε την κόρη στο σχολείο, έκανε μια βόλτα στα καταστήματα και στη συνέχεια απόλαυσε τον πρωινό της καφέ σε γνωστό μαγαζί της περιοχής.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...