Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Θ. Ευθυμιάδης: Τα "καυτά" φιλιά στην όμορφη σύζυγό του! (Φωτογραφίες)


Λένε πως μία εικόνα αντιστοιχεί σε χίλιες λέξεις! Κι αυτή η ρήση βρίσκει την ακριβή επαλήθευσή της στα πρόσωπα του Θανάση Ευθυμιάδη και της Άννας Ντιμιτρίεβιτς, οι οποίοι την περασμένη εβδομάδα στην πρεμιέρα της παράστασης, "Έφη. Από το Ευτυχία", χάρισαν στους φωτογράφους ένα από τα ομορφότερα και πιο τρυφερά φιλιά για ενσταντανέ!

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, στο θέατρο "Αποθήκη" με το μονόλογο της Κατερίνας Μαγγανά σε σκηνοθεσία Ακύλλα Καραζήση, συνεπήρε το κοινό με την υποκριτική του δεινότητα και στο τέλος της παράστασης, κατεβαίνοντας από τη σκηνή, δέχθηκε ένα τρυφερό φιλί αγάπης από τη σύζυγό του, η οποία στέκεται πάντα στο πλευρό του αθόρυβα, χωρίς εντυπωσιασμούς και χωρίς αλόγιστη δημόσια και κοινωνική ζωή! Άλλωστε, έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει δύο χαριτωμένες κορούλες, τη Ζωή και τη Σοφία.

Μάλιστα, όπως έχει δηλώσει αρκετές φορές στο παρελθόν ο Θανάσης Ευθυμιάδης το όνειρό του ήταν να αποκτήσει μια οικογένεια, που ο ίδιος θα βρίσκεται μόνο ανάμεσα σε γυναίκες! Και η ευχή του πραγματοποιήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Αυτό το διάστημα ο ηθοποιός μοιράζεται ανάμεσα στις όμορφες οικογενειακές στιγμές στο ήδη στολισμένο τους σπίτι και στις θεατρικές του υποχρεώσεις στο θέατρο "Αποθήκη" και στο θέατρο "Λαμπέτη" με την παράσταση "Άντρες έτοιμοι για όλα".

Φωτογραφίες: "HELLO"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...