Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΤΖΕΣΙΚΑ ΜΠΙΕΛ "Γάμος είναι να κάνεις γυμνή μπάνιο με τον Τζάστιν"


Είπε μεταξύ άλλων η Τζέσικα Μπίελ (Jessica Biel) στην αποκαλυπτική συνέντευξή της σε αμερικανικό περιοδικό.

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για το γάμος της με τον αγαπημένο της Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (JustinTimberlake), αλλά και για την επιλογή του εντυπωσιακού και πρωτότυπου ροζ νυφικού της.

Τι σημαίνει γάμος όμως για την Τζέσικα; “Ξέρεις πως θα έχεις πάντα κάποιον δίπλα σου για να ανοίξει το βαζάκι με τη μαρμελάδα. Έναν άνθρωπο να μοιράζεσαι τις όμορφες αλλά και τις άσχημες στιγμές. Να ζείτε μαζί νέα πράγματα, να προσπαθείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, να ονειρεύεστε το μέλλον μαζί…  να κάνετε μπάνιο γυμνοί στην παραλία. Αυτό νομίζω πως είναι ο γάμος” είπε η σταρ.

Όσον αφορά τη ρομαντική ροζ νυφική δημιουργία του οίκου Giambattista Valli που φόρεσε και έκλεψε τις εντυπώσεις, η Μπίελ δήλωσε: “Είχα φανταστεί ένα νυφικό ρομαντικό και ταυτόχρονα θηλυκό. Κάτι εντελώς διαφορετικό από το συνηθισμένο στυλ μου. Τα λευκά νυφικά δεν μου αρέσουν και γι’ αυτό ζήτησα από τον Giambattista Valli να δημιουργήσει το συγκεκριμένο σχέδιο στις αποχρώσεις του φούξια και του ροζ. Ένιωθα τόσο κομψή μέσα στο νυφικό μου. Ήταν το όνειρό μου να φορέσω ένα τέτοιο νυφικό”.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...