Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Δήλωση ΒΟΜΒΑ: «Προτιμώ να κάτσει στη θέση μου η Σπυροπούλου»

Ο Βασίλης Δρυμούσης μίλησε για  την νυν συμπαρουσιάστρια της Ναταλίας Γερμανού, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία κάθεται στη θέση του!
«Στη θέση μου κάθεται; Τυχερή η θέση μου» είπε ο δημοσιογράφος...
Και με..στόμφο πρόσθεσε πως «θα κάτσει η Ναταλία στην παλιά μου θέση και η Σπυροπούλου στη θέση της Ναταλίας; Προτιμώ να κάτσει η Σπυροπούλου. Έχει πιο ωραία οπίσθια από τη Ναταλία. Ναταλία κάτσε στη θέση σου»!

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε με τα «καλύτερα» λόγια για τη νεαρή παρουσιάστρια. «Χωρίς τη Ναταλία η εκπομπή είναι άλλη εκπομπή! Εγώ επιμένω και θεωρώ ότι είναι πολύ αδύναμη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία προπονείται στην πλάτη μας και στο κεφάλι μας. Δεν το' χει δεν το' χει το κορίτσι αυτό, είναι εκτός τόπου και χρόνου» είπε η τηλεκριτικός.
Ενώ, τη γνώμη τους εξέφρασαν ο Θάνος Καλλίρης και ο Γιώργος Τσαλίκης.
«Όλα αυτά είναι σαχλαμάρες.. Δεν μπορεί να ακονίσει κανείς την καρέκλα της Ναταλίας. Ειδικά να μου έλεγες για κάποιον άλλο να πω ναι μπορεί, αλλά δεν πιστεύω ότι ποτέ τέθηκε θέμα ούτε από το κανάλι ούτε από τις ίδιες ανταγωνισμού και ποιος θα φάει ποιον» δήλωσε ο Καλλίρης.
Και ο Τσαλίκης είπε πως  «πρέπει να μην μπερδευόμαστε, πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι στο τι λέμε, τι βλέπουμε και στο τι προσδοκούμε. Αν και δεν νομίζω ότι έχει η κοπέλα τέτοια πρόθεση απλά μπήκε με φόρα. Μακάρι να την κρατήσει τη φόρα της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...