Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Σκληρά λόγια για Ζέτα & Φιλιππίδη από το Διαγόρα Χρονόπουλο

Ο σπουδαίος σκηνοθέτης Διαγόρας Χρονόπουλος, που έχει τιμηθεί για την προσφορά του στο θέατρο, μίλησε στο περιοδικό “Εγώ” και τον Γιάννη Βίτσα. Κάποια στιγμή η κουβέντα έφτασε στους κωμικούς ηθοποιούς με τον δημοσιογράφο να λέει “εξαιρετικοί κωμικοί επίσης θεωρούνται  από πολλούς, ο Μπέζος και ο Φιλιππίδης", για να εισπράξει την απάντηση: 

"Ο Φιλιππίδης, στην πρώτη του δουλειά, όταν έφυγε από το Θέατρο Τέχνης ήταν μαζί μου. Έχει ταλέντο και είναι καλός ηθοποιός. Με τα χρόνια και το σταριλίκι έχει αρχίσει να έχει μανιέρες. Κάνει υπερβολές και πράγματα που δεν του αξίζουν" είπε ο Διαγόρας Χρονόπουλος και συμπλήρωσε: "Τον αγαπώ πολύ, αλλά δεν αλλάζει το μυαλό του. Θέλει να βγάζει γέλιο με το ζόρι. Τον οδηγεί στο λάθος, σε υπερβολές και φτήνιες που δεν χρειάζονται. Ο Μπέζος είναι κάλος ηθοποιός".

Οσο για τη Ζέτα Μακρυπούλια?«Δεν ξέρω. Δε μπορώ να πω ούτε ναι, ούτε όχι. Δε θα ήταν το πρόσωπο που αν θα έκανα μία παράσταση στο θέατρο θα έλεγα την Μακρυπούλια», δήλωσε σε συνέντευξή του ο Διαγόρας Χρονόπουλος, στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα .

«Έχει άλλα προσόντα. Ας ζει ευτυχισμένη εκεί που είναι, είναι όμορφο κορίτσι και στην τηλεόραση που την έχω δει δεν είναι και άσχημη»tvnea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...