Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Τι έκανε η JLo και ξεπέρασε κάθε όριο σνομπισμού; Read more: http://www.newsbomb.gr/gossip/story/257490/ti-ekane-i-jlo-kai-xeperase-kathe-orio-snompismoy#ixzz2DbsJlDlY


Την είχαν κατηγορήσει και στο παρελθόν ότι το παίζει diva, αλλά μάλλον τώρα η όμορφη Jennifer Lopez το παράκανε. Μπορεί στο παρελθόν οι απαιτήσεις της να ήταν πολύ μεγάλες, αλλά τώρα «την έχει δει περίεργα» και αρνείται να μιλάει σε... κοινούς θνητούς. Ναι καλά διαβάσατε. Μια θεότητα όπως η Jen, δε δέχεται να απαντάει σε απλούς ανθρώπους οι οποίοι της απευθύνουν άμεσα το λόγο.

Jennifer Lopez at ISC Miami.
Jennifer Lopez at ISC Miami. (Photo credit: Wikipedia)
Η ιστορία έχει ως εξής: Η διάσημη performer ταξίδευε με την United Airlines, όταν η αεροσυνοδός τη ρώτησε ευγενικά τι θα ήθελε να πιεί, τότε λοιπόν, η Lopez όχι μόνο δεν της απάντησε αλλά της γύρισε επιδεικτικά την πλάτη και απευθύνθηκε στους προσωπικούς της συνεργάτες ζητώντας τους να της μεταφέρει ότι θέλει να πιεί μια Diet Coca Cola.
Τόσο δύσκολο της ήταν να απαντήσει στην αεροσυνοδό! Η κοπέλα, δήλωσε ότι ένιωσε πολύ άσχημα, καθώς η star έδειξε ότι δεν ήθελε ούτε καν να την κοιτάξει. Και φαίνεται τόσο γλυκιά στις ταινίες! φέρεται να είπε η αεροσυνοδός.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Lopez αρνιόταν να συναναστραφεί με ανθρώπους πέραν των συνεργατών της, αφού πρόσφατα είχε αρνηθεί να μιλήσει σε ανθρώπους που της ζήταγαν αυτόγραφο στο ξενοδοχείο που διέμενε. Πωλητές, ξενοδοχειακοί υπάλληλοι και σερβιτόροι είναι στη μαύρη λίστα για την τραγουδίστρια.

Τι να πεις. Θλιβερό να βλέπεις ανθρώπους να μην πατάνε στα πόδια τους. Μάλλον ξέχασε από πού ξεκίνησε και εκείνη!

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...