Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Ντίβες και αστέρια της πίστας αφήνουν το μπουζούκι και πιάνουν το μιούζικαλ [βίντεο]

Φταίει η κρίση; Ή μήπως πρόκειται για απλή καλλιτεχνική ανησυχία και αναζήτηση της ποιότητας; Όποια κι αν είναι η πραγματική απάντηση, το γεγονός είναι ότι η Μαρινέλλα, η Αλέκα Καννελίδου, η Άννα Βίσση και ο Νίκος Βουλριώτης πρωταγωνιστούν σε μιούζικαλ.

Μετά τη Μαρινέλλα που ήδη έχει κάνει πρεμιέρα με το Σικάγο στο Παλλάς εκπλήσσοντας το αθηναϊκό κοινο, είναι η σειρά της Αλέκας Καννελίδου να ανέβει στη σκηνή για το μιούζικαλ Fame, ενώ η Άννα Βίσση αν και συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο «Κέντρο Αθηνών» ετοιμάζεται ολοταχώς για την αναβίωση του μιούζικαλ Δαίμονες.

Στις 12 Δεκεμβρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο «Θέατρον» Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» το θρυλικό μιούζικαλ Fame που αγαπήθηκε πολύ από την τηλεοπτική του προβολή. Απρόσμενες είναι οι συναντήσεις που θα δούμε πάνω σε αυτή τη σκηνή: εκτός από την Αλέκα Καννελίδου, μεταπηδούν στη σκηνή του μιούζικαλ και ο Νίκος Βουρλιώτης, καθώς και οι Νάντια Μπουλέ, Άντα Λιβιτσάνου και Ησαϊας Ματιάμπα.

Εξάλλου, τον Μάρτιο του 2013 θα επιστρέψει μετά από 22 χρόνια το ελληνικής κοπής μιούζικαλ «Δαίμονες» του Νίκου Καρβέλα με πρωταγωνίστρια βέβαια την Άννα Βίσση που θα έχει δίπλα της τον Πάνο Μουζουράκη. Η παράσταση θα ανέβει στο Παλλάς, που φαίνεται ότι φέτος εν μέσω της μεγαλύτερης κρίσης στην ιστορία του θεάτρου ποντάρει στο μιούζικαλ.

Ένα είδος με το οποίο το ελληνικό κοινό δεν είναι εξοικειωμένο, δεν αποτελεί σημείο αναφοράς ή μέρος της κουλτούρας του. Το μυστικό είναι βέβαια πως ανεβάζει στη σκηνή ονόματα μύθους που κάποτε το κοινό χρυσοπλήρωνε για να απολαύσει σε μια πίστα, ή εξαιρετικά δημοφιλείς και αγαπητούς τηλεοπτικούς ηθοποιούς που λόγω της κρίσης στην τηλεόραση έχουν εξαφανιστεί από τους δέκτες. Το κοινό πάντα όμως τους αναζητεί, όπως δείχνει η μέχρι τώρα επιτυχία των πωλήσεων για το μιούζικαλ Σικάγο στο Παλλάς, όπου πρωταγωνιστούν οι Σμαράγδα Καρύδη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Τάνια Τρύπη.

Πηγή:  | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...