Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΙΟΙ επώνυμοι έγιναν παιδιά για τα... παιδιά τους!

Κυριακή πρωί και γνωστά πρόσωπα της εγχώριας σόου μπιζ πήραν τα παιδιά τους για να παρακολουθήσουν παιδική θεατρική παράσταση στο κέντρο της Αθήνας.

Τραγουδίστριες, παρουσιάστριες, ηθοποιοί, ραδιοφωνικοί παραγωγοί και τραγουδιστές μας έδειξαν την ευτυχία τους αγκαλιά με τα παιδιά τους κι εμείς την απαθανατίσαμε με το φακό μας.

Πρώτη και καλύτερη έφτασε στο θέατρο με τον ολόξανθο γιο της η παρουσιάστρια Κατερίνα Κανονίδου. Αμέσως μετά η Έλλη Κοκκίνου με το δικό της γιο.

Ακολούθησαν οι αδελφές Μαγγίρα με τα παιδιά τους. Επίσης, ηθοποιός Μαρία Κορινθίου που πηγαίνει συχνά την Ισμήνη της να παρακολουθήσει παιδικό θέατρο.

Η ραδιοφωνική παραγωγός Γιολάντα Διαμαντή έφτασε στο φουαγιέ συνοδευόμενη και από τις τρεις κόρες της ενώ ο Θοδωρής Μαραντίνης κρατούσε από το χέρι τον μικρό του Φίλιππο.

Στον ρόλο του "Μάικ" είναι ο Αργύρης Αγγέλου, στον ρόλο της "Αγάπης" η Βανέσα Αδαμοπούλου, ενώ μεγάλη έκπληξη αποτελεί η φιλική συμμετοχή του Σάκη Ρουβά. Τη μουσική και τα τραγούδια της παράστασης υπογράφει ο Θάνος Παπανικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...