Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Γιατί το Queen.gr «έκοψε» άρον άρον την Ελεονώρα Μελέτη

Από την μία μέρα στην άλλη εξαφανίστηκε η Ελεονώρα Μελέτη από το Queen.gr μετά από δύο σχεδόν χρόνια συνεργασίας. Το παρασκήνιο άφθονο και πιπεράτο. Βλέπετε την διακοπή αυτής της συνεργασίας την «επέβαλαν» ουσιαστικά οι αναγνώστριες και οι αναγνώστες της στήλης της παρουσιάστριας στο γυναικείο portal.

Αφορμή στάθηκαν δύο mail παραπόνων στην διεύθυνση του Queen.gr, πως πολλά από τα editorials της Ελεονώρας Μελέτη τα είχαν ξαναδιαβάσει πριν από λίγο ή και περισσότερο καιρό. Οι υπεύθυνοι του portal ψάχνοντας ανακάλυψαν ότι οι αναγνώστριες είχαν απόλυτο δίκιο και έπεσαν από τα σύννεφα όταν διαπίστωσαν πέραν πάσης αμφιβολίας πως υπήρχαν κείμενα της Ελεονώρας δημοσιευμένα με διαφορετικούς τίτλους όχι μόνο μία ή δύο φορές αλλά ακόμα και τρεις φορές! (Πες μας τώρα ότι χτυπιέμαι άδικα, Άδικα κλαίμε και χτυπιόμαστε, Σε ερωτεύτηκα ή έτσι νομίζω)

Και μάλιστα κάποια από αυτά με διαφορά μεταξύ τους από λίγες εβδομάδες έως και έναν χρόνο! Σου λέει, που να θυμούνται τώρα τι έγραψα πριν ένα χρόνο… Έλα όμως που κάποιοι θυμόντουσαν… Η έρευνα των υπευθύνων μέσα σε ελάχιστο χρόνο αποκάλυψε πάνω από 15 διπλά και τριπλά κείμενα. Εννοείται πως η συνεργασία διακόπηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...