Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΙ Πάλεψαν με τη νευρική ανορεξία και κέρδισαν!

Έφτασαν να ζυγίζουν μόλις 40 κιλά. Πολλές επώνυμες Ελληνίδες πάλεψαν με τη νευρική ανορεξία και βγήκαν νικήτριες!
Μάλιστα, δεν δίστασαν να μιλήσουν δημόσια για τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν.
Η Ζέτα Δούκα άρχισε να δίνει μάχη με τη νευρική ανορεξία μόλις ήταν 15 ετών, μία μάχη που διήρκεσε περισσότερο από μία δεκαετία. Ήταν η πρώτη επώνυμη στην Ελλάδα που παραδέχθηκε ότι έπασχε από ανορεξία, αποκαλύπτοντας ότι σε ηλικία 17 ετών ζύγιζε 42 κιλά! Σήμερα, είναι καλά και ως πρόεδρος της ΜΚΟ “Ανάσα”, προσπαθεί να βοηθήσει κοπέλες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.
Η Μάρα Δαρμουσλή παραδέχτηκε δημόσια πως έπασχε από νευρική ανορεξία και από βουλιμία. Στην ηλικία των 20 ζύγιζε 40 κιλά. Για πέντε χρόνια προσπαθούσε να ξεπεράσει το πρόβλημά της και τελικά τα κατάφερε με τη βοήθεια των δικών της ανθρώπων αλλά και ειδικών.
Η Ανδρεανή Τσάφου, το κορίτσι που είχε κερδίσει τον τίτλο του Playgirl, είχε φτάσει στο σημείο να ζυγίζει 32 κιλά! Για να ανακάμψει, χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μισό χρόνο σε κλινική. Η εμπειρία αυτή πάντως την ώθησε να σπουδάσει νοσηλευτική.
Πολύ κοντά στη νευρική ανορεξία έφτασε και η Σάγια. Ύστερα από εξαντλητικές δίαιτες που έκανε για να χάσει τα περιττά της κιλά, έφτασε να ζυγίσει 49 κιλά. Κατάφερε όμως εγκαίρως να ταρακουνηθεί και να επανέλθει στα κανονικά της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...