Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Η δημοπρασία του James Bond

Στις 5 Οκτωβρίου ο πιο διάσημος μυστικός πράκτορας όλων των εποχών, James Bond, πενηνταρίζει και ο διεθνούς φήμης οίκος δημοπρασιών Christie’s τιμά το γεγονός με μια σειρά δημοπρασιών, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

O κύκλος των δημοπρασιών με αντικείμενα του James Bond από τις 23 ταινίες του, ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή-μέσω διαδικτύου-και θα διαρκέσει ως τις 8 Οκτωβρίου, ενώ ανήμερα των 50ης επετείου από την προβολή της ταινίας «Dr No» την ερχόμενη Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί και η κυρίως δημοπρασία-περιλαμβάνει τα 10 ακριβότερα αντικείμενα- στα κεντρικά του Christie’s στο Λονδίνο. Στο εξής, η 5η Οκτωβρίου θα είναι γνωστή διεθνώς ως Παγκόσμια ημέρα του James Bond.
Οι τιμές των αντικειμένων ξεκινούν από περίπου 63 ευρώ και περιλαμβάνουν από σταχτοδοχεία και μανικετόκουμπα που έχει φορέσει κατά καιρούς ο κινηματογραφικός 007 μέχρι τη δίπορτη Aston Martin 6 Litre DBS Coupe, που οδηγούσε ο Daniel Craig. Το αυτοκίνητο αναμένεται να πιάσει από 125.560 ως 188.340 ευρώ.
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...