Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ο Λιαμ Νίσον εντελώς γυμνός και εντελώς βρεγμένος [εικόνες+βίντεο]

O 60χρονος Λίαμ Νίσον ήταν κάτι παραπάνω από πρόθυμος να γδυθεί με αντάλλαγμα ένα γενναίο χρηματικό ποσό στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις. Με διαφορά το πιο πρωτότυπο τηλεοπτικό χάπενινγκ της χρονιάς.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Έλεν ντε Τζένερις πρόσφερε στον Ιρλανδό ηθοποιό 10.000 δολάρια προκειμένου να βγάλει τα ρούχα του, να φορέσει ένα μποξεράκι (ή σλιπάκι) και ένα μπουρνούζι και να μπει στον ειδικό θάλαμο προκειμένου να τον καταβρέξει εκείνος ο τυχερός θεατής που θα κατάφερνε να πετύχει το στόχο με μια μπάλα.
Όμως ο σταρ του Taken προχώρησε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο ρωτώντας την Έλεν αν ήταν πρόθυμη να διπλασιάσει το ποσό σε 20.000 δολάρια αν έβγαζε και το μπουρνούζι του.
Όταν εκείνη δέχτηκε, προσπάθησε να της πάρει ακόμη περισσότερα χρήματα προσφερόμενος να μείνει εντελώς γυμνός. Όμως η Έλεν του είπε ότι «Θα φάμε πρόστιμο και θα απολυθούμε όλοι αν το κάνεις αυτό. Παρόλο που θα υπάρχουν κάποιοι που σίγουρα θα το απολαύσουν».

Αν και, όπως επισήμανε και η Έλεν, ο τρόπος που καθόταν ο Λίαμ μέσα στον θάλαμο έκανε πολλούς θεατές που άνοιγαν εκείνη την τηλεόρασή τους να πιστέψουν ότι όντως ήταν γυμνός.

Στο τέλος ο θεατής πέτυχε τον στόχο, ο Λίαμ βράχηκε ως το κόκκαλο και τα 20.000 δολάρια κατέληξαν εκεί που προορίζονταν εξαρχής, δηλαδή στην ενίσχυση της έρευνας για την καταπολέμηση του καρκίνου.

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...