Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ναταλία Γερμανού: Ο χωρισμός από τον Νινιό και ο νέος άνδρας ατη ζωή της

Για το χωρισμό που είχε με τον σύντροφό της μέσα στο καλοκαίρι μίλησε στην πρεμιέρα της εκπομπής της η Ναταλία Γερμανού προκαλώντας ποικίλα σχόλια. Οι πρώτες σκέψεις όλων ήταν πως η παρουσιάστρια αναφερόταν στον Γιώργο Νινιό, όπως γράφει όμως σήμερα το περιοδικό “ΟΚ!” η σχέση της με τον γνωστό ηθοποιό είχε τελειώσει από τα μέσα Ιουνίου.

“Χώρισαν πολύ φιλικά και αθόρυβα στις αρχές του καλοκαιριού, αλλά δεν σταμάτησαν να κάνουν παρέα”, λέει άνθρωπος από το περιβάλλον της Ναταλίας. " 'Ηταν τελείως διαφορετικοί άνθρωποι. Εκείνος είναι μοναχικός και αγαπάει την απομόνωση ενώ εκείνη είναι περισσότερο εξωστρεφής και κοινωνική".

Έναν μήνα αργότερα ένας άλλος άντρας είχε καταφέρει να την κερδίσει.

Πρόκειται για έναν γοητευτικό μελαχρινό άνδρα, 41 ετών, που ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και έχει αρχιτεκτονικό γραφείο. Οι δυο τους, αν και γνωρίζονταν χρόνια, ήρθαν πιο κοντά στις διακοπές και έζησαν πολύ ρομαντικές στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

 “Η απόσταση έφερε το τέλος. Σε αυτή τη σχέση αναφερόταν ο Θέμης Γεωργαντάς όταν την ρώτησε στον αέρα αν έχει χωρίσει και όχι στον Γιώργο Νινιό. Ο Θέμης είναι ένας από τους κοντινούς της ανθρώπους και ξέρει όλα της τα μυστικά”, συμπληρώνει ή ίδια πηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...