Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Φήμες περί ομοφυλοφιλίας για πρωταγωνίστρια της σειράς «Asi»

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό που θέλουν πρωταγωνίστρια της τουρκικής σειράς «Asi» να είναι ομοφυλόφιλη.

Η ίδια δεν έχει απασχολήσει μέχρι σήμερα ποτέ τα Μέσα με την προσωπική της ζωή καθώς προσπαθεί να κρατάει χαμηλό προφίλ.


Η Σελμά Εργκετς δεν δίστασε να απαντήσει για όσα γράφονται για εκείνη. «Δεν διαβάζω εφημερίδες, τα νέα όμως ταξιδεύουν. Όταν είχε γίνει κάτι παρόμοιο σε έναν φίλο μου, του είχα πει:

“ Η σημερινή εφημερίδα είναι για τα σκουπίδια. Δεν χρειάζεται να στενοχωριέσαι τόσο πολύ”. Όταν όμως πρόκειται για σένα, δεν μπορείς να το πεις». Όσο για το αν είχε ανάγκη να μιλήσει γι’αυτό είπε: «Όχι. Όσο και να μην με πιστεύετε, λόγω της γενικότερης εικόνας που υπάρχει για το πρόσωπό μου, θυμώνω. Ναι, θυμώνω λοιπόν ακόμη κι εγώ. Αλλά για πέντε λεπτά. Θυμώνω, βρίζω. Και τα βγάζω από μέσα μου. Αλλά μέχρι εκεί. Ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ναι, φοβάμαι τις παρεξηγήσεις, αλλά δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω». Ενώ εξομολογήθηκε ότι δεν έχει σύντροφο αυτή την περίοδο.


Πηγή:tvbox

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...