Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Αδημοσίευτες φωτογραφίες των Rolling Stones ανακαλύφθηκαν σε υπαίθριο παζάρι [εικόνες]

Ένα απλό ξύλινο κουτί που βρέθηκε σε παζάρι στην Καλιφόρνια έκρυβε μέσα του 23 εξαιρετικές εικόνες των -άγνωστων ακόμη- Rolling Stones που τους δείχνουν να χαλαρώνουν σε μοτέλ κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων της Αμερικάνικης περιοδείας τους το 1965.

Τρία χρόνια πριν οι Rolling Stones μετατραπούν στους αρχετυπικούς ροκ σταρ που όλοι γνωρίζουμε ήταν απλά μια παρέα παιδιών που έπαιζαν μουσική, έπιναν μπύρες και έκαναν βουτιές.

Αυτή την άγνωστη, ανέμελη περίοδο του συγκροτήματος φέρνουν στο φως οι νέες φωτογραφίες που ανακαλύφθηκαν κατά την διάρκεια ενός παζαριού στην Νότια Καλιφόρνια και τις οποίες το κοινό μπορεί να απολαύσει στα πλαίσια της έκθεσης με τίτλο Found που ξεκινάει τον Οκτώβριο σε γνωστή γκαλερί της Σάντα Φε.

Πέρα από το γεγονός ότι ο Μικ και ο Κιθ είναι εντελώς αγνώριστοι στις συγκεκριμένες φωτό, που τους δείχνουν να χαλαρώνουν στο μεσοδιάστημα των συναυλιών τους σε Σαβάνα και Ατλάντα, υπάρχει και μια διάσταση τραγικότητας στο ζήτημα καθώς πρωταγωνιστής εδώ είναι και ο Μπράιαν Τζόουνς, ο τότε αρχηγός του συγκροτήματος που βρέθηκε νεκρός 4 χρόνια αργότερα στην πισίνα του.

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...