Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Γιώργος Τσαλίκης έγινε λιώμα...

Πιάσαμε τον Γιώργο Τσαλίκη να τα πίνει σε μπαρ και να γίνεται λιώμα... για τις ανάγκες του νέου του video clip.

Πριν λίγες μέρες, κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Κοίταξέ με, φεύγω», το οποίο ήδη έχει γίνει επιτυχία. Ο Γιώργος είναι ανήσυχο πνεύμα και πολυτάλαντος και αυτή την φορά το αποδυκνύει με αυτό το τραγούδι, το οποίο έχει γράψει ο ίδιος και η μουσική είναι του Κωνσταντίνου Παντζή.

 Εχθές το πρωί, ο τραγουδιστής και οι συνεργάτες του βρέθηκαν στο ‘’Seven Club’’ στον Πειραιά προκειμένου να γυρίσουν μερικές σκηνές από το video-clip, αφού θα ακολουθήσουν και εξωτερικά γυρίσματα. Το concept θέλει τον Γιώργο να τα πίνει και να γίνεται λιώμα, αφού χωρίζει με την αγαπημένη του και δεν μπορεί να το αντέξει.

Για άλλη μια φορά απέδειξε ότι είναι επαγγελματίας , καθώς με τις σκηνοθετικές υποδείξεις του Μανώλη Τζιράκη κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μάλιστα, μετά από κάθε σκηνή ο Γιώργος και οι συνεργάτες του κοιτούσαν τα πλάνα προκειμένου να δουν αν έχουν το υλικό που χρειάζονται. Εκεί, βρέθηκε και η σύζυγός του η Δώρα, η οποία παρακολουθούσε με προσοχή το γύρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...