Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Η Lady Gaga φορώντας μόνο τα εσώρουχά της κηρύσσει τον «πόλεμο» στην ανορεξία [εικόνες]

Συνέχεια στη συζήτηση για το βάρος της δίνει η εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga, η οποία «ξαναχτύπησε» την Τρίτη, ποστάροντας ολόσωμες φωτογραφίες της στη σελίδα της Little Monster, στις οποίες εμφανίζεται φορώντας μόνο τα κίτρινα εσώρουχά της.

Η Lady Gaga έχει τραβήξει τελευταία επάνω της την προσοχή και αυτή τη φορά ο λόγος δεν ήταν η μουσική της ή κάποια εκκεντρική εικόνα της, αλλά τα κιλά της, καθώς πρόσφατα εμφανίστηκε στη σκηνή, εμφανώς «φουσκωμένη».

Μετά τα μηνύματα που απηύθυνε στους φανς της μέσω της σελίδας της, η εκκεντρική τραγουδίστρια προχώρησε την Τρίτη στη δημιουργία μιας ενότητας μέσα στο site της με τίτλο «Επανάσταση Σώματος 2012».

Σε αυτή ανάρτησε ημίγυμνες φωτογραφίες της τις οποίες συνόδευε με λεζάντες τύπου «Βουλιμική και ανορεξική στα 15», «Σήμερα χαίρομαι το σώμα μου» σε μια προσπάθεια να αποδείξει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με το σώμα της, αλλά και να ενθαρρύνει τις φανς της να κάνουν το ίδιο, να αποδεχθούν δηλαδή το σώμα τους και την εικόνα τους, αλλά και να ανεβάσουν στο σάιτ της και τις δικές τους φωτογραφίες.

«Τώρα που η επανάσταση του σώματος ξεκίνησε, πρέπει να δείξετε γενναιότητα και να ποστάρετε και εσείς της φωτογραφίες σας, γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο το θρίαμβο επί των ανασφαλειών μου», έγραψε η Lady Gaga.

Πηγή: | iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας είναι απαραίτητα, αρκεί να μην είναι υβριστικά ή διαφημιστικά...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...